Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 27 лютого 2023, 13:44
1352
6

Альмерія – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 26 лютого о 19:30 за Києвом

| Оновлено 27 лютого 2023, 13:44
1352
6
Альмерія – Барселона. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine. Хаві

26 лютого на «Медітерранос» пройде матч 23-го туру Прімери, в якому «Альмерія» зустрінеться з «Барселоною». Старт поєдинку заплановано на 18:30 за європейським часом.

Альмерія

Клуб після довгої підготовки та кількох спроб, у 2022-му році, зміг взяти перепустку до Прімери. Там новачок досить жваво починав, і загалом стабільно набирав достатньо очок, щоб не падати до зони вильоту. Але лютий для цього клубу складається відверто невдало. Спочатку без варіантів, 0:2, поступилися Райо Вальєкано. Потім була яскрава перестрілка на своєму полі, але її зрештою теж програли, 2:3, Бетісу. Здавалося, з нестабільною Жироною були шанси на очки. Але вже в 1-му таймі було пропущено аж 4 голи, причому у зимового новачка Циганкова, перший в Іспанії забитий м'яч і класна скидка п'ятою під удар Хаві. У результаті поєдинок закінчився з рахунком 6:2 на користь жирондинців. Тепер у червоно-білих рівно по 1-му очку за матч, 22 у 22.

Барселона

Команда у лютому ускладнила собі календар яскравими поєдинками з Манчестер Юнайтед вже у 1/16 фіналу Ліги Європи. Спочатку гранди видали видовищні 2:2 на Камп Ноу, де кожна сторона претендувала на більше. В Англії Левандовськи відкрив рахунок, але все закінчилося вольовими 2:1 на користь англійців. Тепер потрібно переключитися на Прімеру. Там чудова власна статистика та регулярні осічки мадридського Реала створили комфортний гандикап у боротьбі за 1-е місце. Синьо-гранатові примудрялися весь початок 2023-го року показувати стовідсоткову статистику в Ла Лізі - остання осічка припала на дербі з Еспаньолом, коли 31 грудня закінчили 1:1. Ось і з Кадісом були обережні, впевнені 2:0.

Статистика особистих зустрічей

Боротьби у цій парі не виходить – максимум, на що вистачає Альмерію, це рідкісні нічиї. Після повернення цієї команди до Прімери вона в листопаді програла Барселоні 0:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Барселона зможе реабілітуватися за виліт з Ліги Європи. Прохідним варіантом виглядає ставка на гостей при форі -1 з коефіцієнтом - 1,63 за Parmatch.

Parimatch
  • 7.20
  • 5.05
  • 1.47
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
7 очков разницы между Реалом и Барсой. Еще играть чуть меньше полчемпионата (только недавно экватор пересекли). И он уже отдает золотые медали Барсе! Ну реально, такое чувство, что тут  некоторые футбол начали смотреть со вчерашнего дня. Я ему еще вчера, привел совсем свежий пример с Наполи. Еще совсем недавно все мега эксперты отдавали Наполи чемпионство и там куда более был отрыв, и кто в итоге стал чемпионом? )))
Remark
Fan24, ты где? Медали уже приготовил для вручения? )))
Remark
Fan24.... - 
Если ничья то Барселоне можно хоть сегодня золото вешать (Это было написано вчера на матче Реала).
Remark
Интересно, где тот умник, который вчера на матче Реала, после 1-1 отдал уже гарантированно золото Барселоне?
Remark
Кажется, тут ОЗ в первом и итог 1-4 или 2-2.
Злий Глобинець
Барса ще більше укріпить лідерство в Примері. Цього року каталонці точно виграють золото. До речі, в Іспанії неформально це ціниться вище, ніж перемога у Лізі Чемпіонів.