Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 24 лютого 2023, 08:14
2403
5

Ерік ТЕН ХАГ: «Це блискуча перемога»

Наставник «Манчестер Юнайтед» – про перемогу над «Барселоною»

| Оновлено 24 лютого 2023, 08:14
2403
5
Ерік ТЕН ХАГ: «Це блискуча перемога»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ерік тен Хаг

Головний тренер англійського «Манчестер Юнайтед» Ерік тен Хаг прокоментував перемогу над каталонською «Барселоною» (2:1) у матчі-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи.

«Перший тайм був рівним. Ми мали хороші моменти, але ми програвали з рахунком 0:1, це було зовсім не обов'язково. Ми знаємо, що якщо випустимо Антоні та Гарначо, то додамо у швидкості. Вони нікого не бояться.

Це блискуча перемога – обіграти «Барселону», яка лідирує у Ла Лізі з відривом у 8 очок. Чудовий виступ, відштовхуватимемося від нього весь сезон, це додасть нам віри в те, що ми можемо вигравати великі матчі», - сказав тен Хаг.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kain_X_Rain
МЮ напоминает себя времен Сера Алекса,однако смог,реанемировал многих игроков,красава
ptolemeus
За 22 матчі в Чемпіонаті Іспанії Барса пропустила 7 голів. За 2 матчі з МЮ Барса пропустила 4 голи. Все що треба знати про рівень Ла Ліги.
Old  Т
  МЮ обыграл в этом сезоне Ливерпуль, Арсенал и МС. Но такой игры, как во втором тайме дома против Барселоны, давно уже не было в их исполнении. Были такие моменты, когда мяч с невероятной скоростью перемещался между игроками МЮ и всё точно по адресу. Примерно с 55 по 60 минуты. Как тогда не забили? Но всё вылилось во второй гол. Когда бесконечный порыв и несколько подряд попыток  ударов по воротам закончились мастерским ударом Антонио. Вот когда очень надо - он и выстрелил. А не кубковых матчах с чарльтонами.)
bzzzzzz
ну барса далеко не топ все таки, мю явно был сильнее