Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 27 лютого 2023, 13:43
762
1

Лідс – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 25 лютого о 17:00 за Києвом

| Оновлено 27 лютого 2023, 13:43
762
1
Лідс – Саутгемптон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

25 лютого на «Елланд Роуд» пройде матч 25-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Лідс» зустрінеться із «Саутгемптоном». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за європейським часом.

Лідс

Клуб багато в чому повторює минулий сезон – ось тільки не відомо, чи буде такий самий вдалий результат, із підсумковим збереженням прописки. Джессі Марш довго користувався довірою з боку керівництва, і навіть у січні купувалися новачки під цього фахівця. Ось тільки результати не покращувалися, і після поразки новобранцю АПЛ Ноттінгем Форест з наставником розпрощалися. Вже після цього білі мало не створили сенсацію, ведучи у 2 м'ячі з Манчестер Юнайтед. Але зрештою все закінчилося лише нічиєю, а потім удома МЮ оформив спокійні 2:0. Більше того, за цим були 0:1 з прямим конкурентом, Евертоном. І тільки потім з'явився новий наставник, Хаві Грасія - досить досвідчений, у тому числі працював і в Англії, але не сказати, щоб успішний.

Саутгемптон

Команда досягає серйозних успіхів, але лише у матчах на виліт. У Кубку Ліги вона дісталася півфіналу, вибивши на шляху Манчестер Сіті. Щоправда, вже там, у 1/2, без особливих шансів у обох матчах святі програли Ньюкаслу. Продовжує клуб боротьбу у кубку Англії, де після Крістал Пелас прибрали і Блекпул. Хоча, здавалося б, давно треба було всі сили зосередити суто на Прем'єр-Лізі. Там, що ще за Ральфа Хазенхюттла, що вже з Натаном Джонсом, святі стабільні в одному: вони дуже слабкі і просто погані. Починаючи з жовтня, в десятці поєдинків Прем'єр-Ліги вдалося обіграти тільки іншого аутсайдера, Евертон. А все інше було програно - звісно ж, з такими успіхами Саутгемптон іде на останньому місці. Тим сенсаційніший успіх із Челсі, при всіх проблемах синіх. Ті так і не змогли нічим відповісти на фірмовий штрафний Уорд-Проуза.

Статистика особистих зустрічей

Лідс, піднявшись в АПЛ, виграв обидва поєдинки у першому сезоні АПЛ. Але минулого сезону Саутгемптон взяв 4 очки, а в серпні оформив домашні 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори, з огляду на фактор поля, симпатизують Лідсу. Але і Саутгемптон очки теж потрібні, так що можна ставити на обидві заб'ють з коефіцієнтом - 1,83 за Parimatch.

Parimatch
  • 4.70
  • 4.02
  • 1.80
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Скорее всего тут Х2 или Саут итб1