Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 лютого 2023, 07:40
4895
1

Не відчули спротиву. Динамо здолало Ауду на сборах у Туреччині

Колектив Мірчі Луческу відвантажив у ворота суперників три м'ячі без відповіді

| Оновлено 24 лютого 2023, 07:40
4895
1
Не відчули спротиву. Динамо здолало Ауду на сборах у Туреччині
ФК Динамо Київ

Плани київського «Динамо» під час останнього тижня зимових тренувальних зборів у Туреччині втратили будь-яку послідовність, що була притаманна їм до цього. Допоки основні конкуренти в чемпіонських перегонах в особі донецького «Шахтаря» та дніпровського «Дніпра-1» лише завершували останні приготування до матчів-відповідей попереднього раунду плей-оф Ліги Європи УЄФА, «біло-сині» мали б зіграти проти латвійської «Валмієри» в контрольному протистоянні. Проте зустріч саме з цим суперником вирішили перенести на останній день звітного тижня.

Таким чином утворився вільний час у розкладі, а оскільки тренерський штаб уже пообіцяв своїм футболістам отримання ігрової практики, то довелось домовлятись із іншим суперником. Кияни при цьому вирішили не мудрувати, і в тій самій латвійській Вищій лізі знайшли нового опонента в особі п’ятої команди за підсумком попереднього сезону – «Ауди» з міста Кекава.

Ця команда виявилась добре знайомою тим уболівальникам, яким удається охопити власною увагою матчі всіх українських команд на цьогорічних зимових зборах, оскільки до цього «зелено-чорні» проводили товариські зустрічі проти того-таки «Дніпра-1» (1:5) та закарпатського «Миная» (1:1). Проте «Динамо» в його поточних кондиціях усе ж таки було куди більш потужним випробуванням, аніж представники нашої країни до цього.

У підсумку, підопічні фінського фахівця Сімо Валакарі просто не витримували тиску з боку опонентів, що діяли доволі злагоджено як в атаці, так і в обороні. Столичний колектив при цьому активно залучав до розіграшу як гравців у широких позиціях на флангах, так і не забував звужувати простір перед чужим штрафним задля гострих передач для Владислава Ваната. Позиційна гра від команди Луческу викликала навіть захоплення, проте результативних дій від того на рахунку киян у першій половині зустрічі так і не з’явилось.

Хоча моменти «Динамо» мало доволі непогані, ось тільки завершальна фаза постійно зривалась через невдале виконання вирішального удару. Суперники при цьому намагались хоча зі стандартів підходити до воріт Нещерета, але куди краще до перерви в них виходило рубити суперників із ніг, за підсумком чого на 40 хвилині Дуглас Бергквіст залишив команду у меншості через вилучення за грубий фол проти Дубінчака. Однак переваги українська команда та і не отримала через домовленість одразу замінити гравця, що скоїв грубий фол.

Після перерви ротація від Луческу була точковою, проте мала помітний ефект. Кабаєв тільки-но встиг з’явитись на полі, як на 53 хвилині саме на нього пішов завершальний пас Волошина до центрального входу штрафного, від якого потім відбувся удар під ліву стійку. «Ауда» в перерві замінили голкіпера, але Фабріс Ондоа в підсумку отримав ще й другий та третій м’ячі собі за спину.

І постійно гравці «Динамо» при цьому цілили в одну й ту саму точку його воріт, наче знаючи про якісь особливості роботи суперника на лінії. Ванат и Караваєв записали на свій рахунок по одному влучному пострілу, після чого гру можна було завершувати достроково, бо футболісти Валакарі так і не дали собі ради.

Наступний товариський матч київське «Динамо» зіграє проти латвійської «Валмієри» 26 лютого.

Товариський матч.

«Динамо» Київ – «Ауда» - 3:0

Кабаєв, 53, Караваєв, 55, Ванат, 66

Ісаєвс, 27, Улімбавсевс, 34

Дуглас, 40 (грубий фол)

«Динамо» Київ (1 тайм): Нещерет – Дубінчак, Попов, Дячук, Караваєв – Андрієвський, Сидорчук – Волошин, Гармаш, Перріс – Ванат.

«Динамо» Київ (2 тайм): Нещерет (Моргун, 78) – Вівчаренко, Попов (Сирота, 60), Дячук (Бурда, 69), Караваєв (Беніто, 68) – Гармаш, Сидорчук – Волошин, Царенко, Кабаєв – Ванат.

«Ауда»: Оцолс – Бретшнайдер, Мікулич, Ісаєвс, Дуглас – Семьоновс, Улімбавсевс – Пітео, Савельєвс, Карамоко – Ресенде.

Стадіон: «Mardan Stadium» (Анталья, Туреччина).

ДИНАМО КИЇВ - АУДА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Температура: 16°C

Події матчу

66’
ГОЛ ! М'яч забив гравець команди Динамо Київ.
56’
ГОЛ ! М'яч забив гравець команди Динамо Київ.
54’
ГОЛ ! М'яч забив гравець команди Динамо Київ.
42’
Гравець команди Ауда отримує червону картку.
Оцініть матеріал
(23)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 03:15 0
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі
Бокс | 05 травня 2024, 07:35 0
Канело захистив абсолют. Мунгія зазнав першої поразки в кар'єрі

У Лас-Вегасі пройшов чемпіонський поєдинок за участю Сауля Альвареса

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Умник
Кабаев забил. Йо мое