Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

23.02.2023 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 1:1 0 : 3
Ювентус Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 23 лютого 2023, 20:16
1276
0

Ювентус – Нант. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи

Нічия більше не варіант

| Оновлено 23 лютого 2023, 20:16
1276
0
Ювентус – Нант. Прогноз і анонс на матч Лиги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 23 лютого, у Нанті на стадіоні «Божуар» відбудеться матч-відповідь попереднього раунду плей-оф Ліги Європи УЄФА з футболу, у якому зіграють французький «Нант» та туринський «Ювентус». Стартовий свисток іспанського рефері Хосе Марії Санчеса Мартінеса із Лорки прозвучить о 19:45 за київським часом.

Нант


За підсумками першого протистояння в цій парі на полі туринського «Альянц Стедіум» французький «Нант» зумів зарекомендувати себе так, як ми на те й очікували. Колектив Антуана Комбуаре доволі непоступливий і компенсує різницю у класі зі суперниками вбивчою реалізацією гольових моментів. Як показала статистика тієї зустрічі, «канарки» пробили в площину воріт лише двічі, і при цьому зуміли записати на свій рахунок один м'яч – рівно стільки ж, скільки і суперники, ось тільки їм для цього знадобилася перевага практично за всіма показниками і сім спроб потривожити Албана Ляфона.

Оскільки матчі на цій стадії поміж собою відокремлює лише один тиждень, тренерські штаби просто нічого не встигають кардинально змінити в грі своїх команд, тому у майбутній зустрічі на нас чекає продовження банкету. Утім, «Нант» прийде на нього трохи зголоднілим, оскільки не зумів здобути очки на полі «Ланса», результати якого цього сезону вражають у черговому матчі чемпіонату (1:3). Комбуаре в цій грі застосував широку ротацію, що дає нам зрозуміти розстановку акцентів французькою стороною. Удома вони намагатимуться не змарнувати свій шанс.

Ювентус


Уболівальникам туринського «Ювентуса» не варто було говорити про гостьові матчі їхньої команди в період з травня по жовтень минулого року, оскільки за межами рідної арени «зебри» на той час грали просто огидно. Серія без перемог перервалася лише у туринському дербі проти «Торіно» майже за місяць до початку чемпіонату світу-2022 у Катарі, але відразу ж після цього успіху «Юве» з'їздив у гості до лісабонської «Бенфіки», де завершив свої пригоди в Лізі чемпіонів. УЄФА (3:4). І тільки після цього команда Массіміліано Аллегрі прийшла до тями хоча б у плані виїзних дуелей, програвши лише «Наполі» з жахливим рахунком (1:5).

Так склалось, що фінансові махінації у виконанні попереднього правління туринського колективу змушують нас зараз говорити лише про безпосередньо результати команди в нещодавніх матчах, без урахування їхньої прив'язки до будь-яких турнірних перспектив. Чи буде «Ювентус» взагалі бути присутнім серед учасників Серії A наступного сезону, чи команду спіткає чергове пониження в класі? А як тоді бути з єврокубками, у разі успіху у кампанії Ліги Європи? Утім, це все – лише складові контексту важких буднів «б'янконері» останніми місяцями, тоді як на вихідних вони обіграли «Спецію» у черговому «сухому» матчі цього сезону (2:0). Що важливо – зробили це на чужому полі.

Орієнтовні склади


«Нант»: Ляфон – Паллуа, Джіротто, Віктор – Коко, Мутуссамі, Чірівелья, Сіссоко, Сентонз – Мохамед, Бла.

«Ювентус»: Щесни – Алекс Сандро, Бремер, Данило, Де Шильо – Рабіо, Локателлі, Фаджолі – Костич, Влахович, Ді Марія.

Не зіграють: Мерлен – Кайо, Іхаттарен, Мілік, Міретті, Петерс, Погба, К'єза.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутній грі гості будуть ближчими до успіху за результативного футболу. Нашою ставкою буде позиція – Обидві заб'ють та ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.80 за лінією Parimatch.

23 лютого, четвер

«Нант» – «Ювентус» (перший матч – 1:1)
Нант. «Божуар». 19:45
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Хосе Марія Санчес Мартінес (Лорка, Іспанія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.90
  • 3.50
  • 1.83
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині
Футбол | 01 травня 2024, 00:36 0
Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині

Лука Модрич вийшов замість Джуда Беллінгема у матчі проти «Баварії» (2:2)

ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна
Футбол | 30 квітня 2024, 23:29 12
ФОТО. Рюдігер дав помилкову підказку Луніну перед пенальті Кейна

Андрій пропустив від Гаррі, який реалізував 11-метровий у матчі Баварія – Реал

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.