Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Манчестер Юнайтед
23.02.2023 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:2 2 : 1
Ліга Європи
| Оновлено 23 лютого 2023, 20:54
2847
3

Ман Юнайтед – Барселона. Прогноз та анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 23 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 23 лютого 2023, 20:54
2847
3
Ман Юнайтед – Барселона. Прогноз та анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 23 лютого, відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи між англійським клубом «Манчестер Юнайтед» і каталонською «Барселоною». Поєдинок пройде в Англії на стадіоні "Олд Траффорд". Стартовий свисток французького арбітра Клемана Тюрпена прозвучить о 22:00 за київським часом.


Манчестер Юнайтед


«Червоні дияволи» непогано показали себе в Іспанії в першому матчі з «Барселоною». Головний тренер команди Ерік тен Хаг скаржився на суддівство, воно справді було не на високому рівні, проте арбітр прощав деякі моменти і «МЮ». Загалом нині клуб із Манчестера знаходиться на підйомі. В Англії команда посідає третє місце в таблиці АПЛ і після гри з «синьо-гранатовими» в ЛЄ розгромила «Лестер» у себе на полі. Востаннє «МЮ» програвав наприкінці січня, та й то «Арсеналу» у поєдинку з 5 голами, коли пропустив на останніх хвилинах третій м'яч.

За 17 матчів у «Ман Юнайтед» лише одна поразка та 3 нічиї, включаючи мирову з «Барселоною». Головна зброя команди – Маркус Решфорд, який після ЧС-2022 знайшов віру у себе та налагодив свою гру. За ці 17 матчів Маркус має 16 голів, хоча ще на Мундіалі він не потрапляв навіть у старт збірної Англії. За ці 17 матчів «МЮ» пропустив лише 14 м'ячів, що дає право зробити висновок – з обороною у команди все добре. Хоча варто зазначити, що у першому матчі проти каталонців захисники команди кілька разів привозили самі собі моменти на свої ворота.


Барселона


Говорити про те, що незвично бачити ці команди в ЛЄ, та ще й на такій ранній стадії, немає сенсу, адже ми вже бачили гру цих команд із 4 голами (2:2), яка справді показує те, що хоч у клубів є спад в останніх сезонах, але грати в ЛЧ вони гідні. «Барселона» зараз лідирує в Ла Лізі з відривом у 8 очок від «Реала», «синьо-гранатові» виграли Суперкубок Іспанії і причепитися до підопічних Хаві поки що нема за що, тим більше, і пропускають каталонці мало, будучи найкращою командою в Європі з кількості пропущених голів. Однак і забиває «Барса» не дуже багато, що інколи сильно заважає фанатам вірити в успіх команди проти топ-клубів.

З «Ман Юнайтед» каталонці видали хороший рівний поєдинок, але не змогли здобути перемогу у рідних стінах. У Манчестері буде складніше, але віра в команду є, тим більше поки що «Барселона» може повністю викластися в ЛЄ, так нічого страшного не станеться, якщо команда втратить очки в Ла Лізі, бо, як уже було сказано, відрив від « Реала» складає 8 очок.


Орієнтовні склади:


«Манчестер Юнайтед»: Де Хеа; Ван-Біссака, Варан, Мартінес, Шоу; Каземіро, Фред; Санчо, Бруну Фернандеш, Решфорд; Вегхорст

«Барселона»: Тер Штеген; Кунде, Араухо, Крістенсен, Бальді; Кессі, Бускетс, Де Йонг; Роберто, Левандовськи, Рафінья


Прогноз


Команди справді рівні та обидві можуть претендувати навіть на перемогу у турнірі. Однак комусь варто поступитися дорогою і ми вважаємо, що далі пройде «Манчестер Юнайтед». Нашою ставкою буде прохід «МЮ» до 1/8 фіналу ЛЄ за коефіцієнт 1.65.

23 лютого, четвер

Манчестер Юнайтед – Барселона
Манчестер. «Олд Траффорд». 22:00
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 2:1
Parimatch
  • 2.25
  • 3.55
  • 3.40
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet
  • 2.27
  • 3.52
  • 3.40
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа
Футбол | 04 травня 2024, 16:38 3
Вперше з 2002 року. Відомий клуб вийшов в АПЛ + пари плей-оф Чемпіоншипа

Завершено регулярний сезон у Чемпіоншипі, в АПЛ вийшли Лестер та Іпсвіч

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
Рэшфорд на таком ходу, что думаю вытянет МЮ в следующий этап 
avk2307
Обидно, что один из клубов вылетит на этом этапе. Если это будет Барселона, то думаю, что кубок возьмет английский клуб (не факт, что МЮ)
Old  Т
Тут и кофейная гуща не поможет. Хорошо что есть Каземиро, но непонятно зачем Вегхорст. Видать малой Гарначо весь матч не вытягивает и этого выставляют убивать время.)