Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 22 лютого 2023, 21:31
271
0

Тренер АЕКу Ларнака: «Ми не будемо сидіти у глухій обороні»

Хосе Луїс Ольтра – про майбутню гру з «Дніпром-1»

| Оновлено 22 лютого 2023, 21:31
271
0
Тренер АЕКу Ларнака: «Ми не будемо сидіти у глухій обороні»
СК Дніпро-1. Хосе Луїс Ольтра

Головний тренер кіпрського АЕКу Хосе Луїс Ольтра поділився очікуваннями від повторної зустрічі з «Дніпром-1» у 1/16 фіналу Ліги конференцій.

«Завтра буде дужа важлива гра і перш за все вона буде важлива для нас, для людей, які приїхали нас підтримати, і для всього Кіпру. Наш суперник – гарна команда, яка дуже збалансовано грає і завтрашній матч вимагає від нас грати на максимум, бо це битва, яка складається зі 180 хвилин і зараз ми тільки на половині цього шляху. Завтра буде дуже інтенсивна гра. Ми повинні щільно зіграти у захисті, не помилятися, оскільки це дуже важливо. Але ми повинні думати не тільки про захист, а і вдало діяти в атаці. Ми можемо забивати голи, чому ні? Ми спробуємо грати у більш атакуючий футбол. Зараз ми перемагаємо, після першого матчу рахунок 1:0, але завтра може все змінитися. У нас хороша команда, ми гарно граємо у захисті, мені подобається, як застосовується пресинг, але перед нами дуже серйозний опонент в обличчі «Дніпра-1» – чудова команда з висококваліфікованими майстрами, тому хочеться, щоб усі отримали насолоду від гри – і вболівальники, і гравці. На нас чекає дуже важливий матч і потрібно виклатися на максимум своїх сил.

Нам потрібно досягти позитивного результату. Нам треба грати впевнено, діяти усвідомлено. Але у той же час хочу зазначити, що нам не варто ризикувати і слід знайти баланс між атакою і захистом, адже ми пам’ятаємо, що зараз ведемо у рахунку і «Дніпру-1» потрібно забивати. Нам треба буде реалізувати свої моменти. Ми не будемо сидіти у глухій обороні, а намагатимемося створювати свої моменти і реалізовувати їх. Перед нами сильна команда з чудовими виконавцями і завтра буде складно, але насамперед у нас головна ціль – це пройти у наступний раунд», - розповів Ольтра.

Гра «Дніпро-1» – АЕК відбудеться у четвер, 23 лютого, початок – о 19:45 за київським часом. У першому матчі АЕК переміг з рахунком 1:0.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.