Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 23 лютого 2023, 02:22
32347
7

МАРЛОС: «Я був шокований Мудриком»

Ексгравець «Шахтаря» – про майбутню гру команди з «Ренном»

| Оновлено 23 лютого 2023, 02:22
32347
7
МАРЛОС: «Я був шокований Мудриком»
Getty Images/Global Images Ukraine. Марлос

Український бразилець Марлос, який свого часу виступав за донецький «Шахтар» та збірну України, висловив думку щодо гри-відповіді 1/16 фіналу Ліги Європи з французьким «Ренном». Також 34-річний уродженець Парани дав оцінку переходу Михайла Мудрика до лондонського «Челсі».

«Я 10 років грав в Україні, дуже сумую. Я трохи дивився перший матч «Шахтаря» з «Ренном» (2:1), «гірники» добре зіграли. Але ситуація в Україні тяжка. Коли я грав за «Шахтар», у команді було багато бразильців. Я сумую за Україною, за всіма футболістами, за всіма людьми, які там працюють. Думаю все буде добре. Я спеціально тут [у Франції], я буду дивитися матч «Шахтаря». Донецький клуб може завтра перемогти. У «Шахтарі» багато добрих молодих футболістів. Із «Ренном» добре зіграв Судаков. Добре виступили і ветерани: Матвієнко, Ракицький, Степаненко. Подивимося завтрашню гру.

Як мені Мудрик у «Челсі»? Я був шокований. Це дуже талановитий футболіст. Він добре зіграв у останній Лізі чемпіонів. Звісно, 100 мільйонів – це гроші, які… Я забув слово. То був шок. Але він може грати як футболіст, котрий коштує 100 мільйонів», – зізнався Марлос.

Оцініть матеріал
(107)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
та сколько можно уже... Нуньес, Санче, Антони, Грилиш сколько их там еще, Мудрик точно не хуже их, так что 100 млн это нынешние реалии рынка, если заплатили, значит стоит
vitaha33
Ракицький грав? Він точно матч дивився?
Сергій Вихрист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tatiana Tam
З серни всі сміються, то він попросив Марлоса допомогти?)