Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 23 лютого 2023, 02:52
924
0

БЛИЗНЮК: «Ми готові виграти два матчі, але найголовніше – виграти перший»

Форвард збірної України – про боротьбу за путівку на чемпіонат світу

| Оновлено 23 лютого 2023, 02:52
924
0
БЛИЗНЮК: «Ми готові виграти два матчі, але найголовніше – виграти перший»
ФБУ

Баскетболист національної збірної України Богдан Близнюк прокоментував майбутню гру відбору на чемпіонат світу-2023 проти збірної Італії. Матч відбудеться у Ліворно 23 лютого о 22:00.

«Грати на виїзді буде важко, але на Євробаскеті ми показали, що можемо грати проти них. Можна сказати, що і в них, і в нас, тоді були сильніші команди. Але імена на майданчику нічого не вирішують і ми в першу чергу думаємо про наш баскетбол.

Ми добре потренувалися і відчуваю, що знаходимось у хорошій формі. Ми готові виграти два матчі, але найголовніше — виграти перший матч.

Мені дуже приємно повернутися до збірної, я за всіма скучив. Тут всі свої хлопці, атмосфера, як завжди, гарна. Всі хочуть боротися за перемоги та грати один за одного».

Нагадаємо, Італія, як і Іспанія, вже кваліфікувались від групи L на чемпіонат світу. На останню путівку з групи претендують три збірні – Україна, Грузія та Ісландія.

Перед заключним вікном Україна має перевагу і над Грузією, і над Ісландією в особистих зустрічах, але програє конкурентам за кількістю здобутих перемог. Таким чином, в останньому міжнародному вікні в лютому українцям потрібно виграти обидва поєдинки і чекати на те, що Ісландія та Грузія програють хоча б по одному матчу.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.