Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

23.02.2023 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 0:1 0 : 0
Лаціо Проходить далі
Ліга конференцій
| Оновлено 23 лютого 2023, 20:15
848
0

ЧФР Клуж – Лаціо. Прогноз та анонс на матч Ліги конференцій

«Лаціале» необхідно закріпити домашню перемогу 1:0 у першій грі

| Оновлено 23 лютого 2023, 20:15
848
0
ЧФР Клуж – Лаціо. Прогноз та анонс на матч Ліги конференцій
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 23 лютого, у Клужі на полі «Стадіонул доктор Константін Радулеску» відбудеться матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги конференцій, у якому ЧФР «Клуж» прийме «Лаціо». Стартовий свисток у матчі пролунає о 19:45 за київським часом. У першій грі у Римі з рахунком 1:0 перемогла римська команда.

ЧФР Клуж

Румунський клуб ЧФР «Клуж» на груповій стадії Ліги конференцій посів друге місце у своїй групі. Набравши у шести матчах 10 очок, він фінішував позаду лише турецького «Сівасспора», який мав 11 пунктів.

У зіграних поєдинках групового турніру ЧФР «Клуж» здобув три перемоги, один раз зіграв унічию і зазнав двох поразок. Стартували румуни з нічиєю 1:1 у грі з косовським клубом «Баллкані», після чого програли вдома «Сівасспору» – 0:1. Потім румуни два поєдинки виграли: у «Славії» у Празі (1:0) та вдома (2:0). Далі знову була поразка від «Сівасспора» (0:3) та перемога вдома над «Баллкані» (1:0). Саме виграш у косовської команди дозволив ЧФР «Клуж» опинитися у таблиці вище за празьку «Славію» і пройти до плей-оф.

У турнірній таблиці національного чемпіонату Румунії ЧФР «Клуж» зараз посідає 2-е місце, маючи 53 очки після 26-ти ігор. Минулого вікенду «залізничники» на своєму полі переграли АКС «Арджеш» з рахунком 3:1.

Лаціо

Римський «Лаціо» в осінній частині сезону виступав у групі Ліги Європи, де опинився у підсумку за межами топ-2 у своєму квартеті, але досяг путівки до 1/16 фіналу Ліги конференцій. У групі, де грали «лаціале», усі клуби набрали по 8 очок. Згідно з додатковими показниками, переможцем квартету став «Феєнорд», другим фінішував «Мідтьюлланд», далі розташувалися «Лаціо» та австрійський «Штурм» з Граца.

«Лаціо» у групі Ліги Європи стартував з перемоги вдома над «Феєноордом» – 4:2. Далі у команди була серія з трьох матчів без перемог – поразка 1:5 на виїзді від «Мідтьюлланда», нічиї 0:0 та 2:2 зі «Штурмом». У 5-му турі «Лаціо» вдома обіграв «Мідтьюлланд» (2:1), а завершив кампанію поразкою 0:1 на полі «Феєноорда».

Зараз у таблиці італійської Серії А «Лаціо» посідає 5-те місце з 42-ма очками після 23-х зустрічей. Минулими вихідними римляни на виїзді виграли у «Салернітани» з рахунком 2:0, чим перервали серію з трьох ігор без перемог (2 нічиї, 1 поразка).

Орієнтовні склади

ЧФР Клуж: Скуффет – Маня, Юрі Матіас, Бурке, Камора, Дяк, Боатенг, Мухар, Краснікі, Єбоа, Янга.

Лаціо: Максиміліану – Лаццарі, Казале, Патрік, Хюсай, Мілінкович-Савич, Луїс Альберто, Весіно, Феліпе Андерсон, Педро, Іммобіле.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості зможуть показати свій клас та переможуть. Нашою ставкою буде позиція – П2 з коефіцієнтом 1.88 по лінії Parimatch.

23 лютого, четвер

ЧФР Клуж – Лаціо
Клуж. «Стадіонул доктор Константін Радулеску». 19:45
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.40
  • 3.40
  • 1.88
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.