Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

23.02.2023 19:45 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 3:2 2 : 3
3 : 5 Серія пенальті Серія пенальті
Баєр Проходить далі
Ліга Європи
| Оновлено 27 лютого 2023, 13:42
1437
0

Монако – Байєр. Прогноз та анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 23 лютого о 19:45 за Києвом

| Оновлено 27 лютого 2023, 13:42
1437
0
Монако – Байєр. Прогноз та анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

23 лютого на «Луї ІІ» пройде матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Монако» зустрінеться з «Байєром». Старт поєдинку заплановано на 19:45 за європейським часом.

Монако

Клуб останніми роками закріпив за собою статус учасника групи лідерів французького футболу. Не вдалося повторити успіх часів Мбаппе, коли саме монегаски відібрали у ПСЖ чемпіонський титул. Але і ще за Ковача, і вже з Клеманом вдалося двічі поспіль завоювати бронзу. Зараз є шанси фінішувати на внутрішній арені на сходинку вище, щоправда, також очевидно, що не вдасться нав'язати реальну конкуренцію парижанам за першість. Що не вдавалося ні хорвату, ні бельгійцю, то це повноцінно повернутися до Ліги чемпіонів - і 2021-го, і 2022-го французи вибували образливо у кваліфікації. Натомість у Лізі Європи без особливих проблем вдається проходити груповий етап. Минулої осені Головін та компанія набрали 6 очок з Црвеною Звездою, перемагали Трабзонспор та брали нічию з Ференцварошем – цього вистачило для 2-го місця у квартеті. У Німеччині, виграючи та програючи, в результаті вдалося оформити переможні 3:2.

Байєр

Команда минулого сезону провела під керівництвом Георардо Сеоане, і швейцарець відплатив за довіру тим, що повернув амбітний клуб на 3-є місце у Бундеслізі – до цього не вдавалося пробиватися до квартету лідерів. Але через жахливий старт у новому розіграші зі спеціалістом попрощалися ще восени. Його наступник, Хабі Алонсо, не зміг швидко все налагодити. Більше того, вистачає проколів і після затяжної перерви, типу 0:2 вдома з Боруссією (Дортмунд) або сухої поразки Аугсбургу. Але певний прогрес є, у тому числі аспіринники восени обійшли Атлетіко у суперечці за хоча б третє місце у групі Ліги чемпіонів. У результаті вони продовжують виступи, але у Лізі Європи. Минулого четверга вдома ще й не пощастило, адже вже на 9-й хвилині був автогол Градецьки. Начебто б переламали ситуацію, але останнє слово залишилося за гостями.

Статистика особистих зустрічей

У 1997-му і 2014-му році в Лізі Чемпіонів явно був сильнішим Монако: 3 перемоги та нічия. Але у 2016-му вже кращим на груповому етапі виявився Байєр: 1:1 у Франції, 3:0 удома.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що німці на виїзді зламають ситуацію. Ставимо на Монако при форі 0 з коефіцієнтом – 1,65 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.26
  • 3.80
  • 3.22
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.