Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 24 лютого 2023, 05:50
1046
0

Уніон Берлін – Аякс. Хто пройде до 1/8 фіналу Ліги Європи?

Поєдинок відбудеться 23 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 24 лютого 2023, 05:50
1046
0
Уніон Берлін – Аякс. Хто пройде до 1/8 фіналу Ліги Європи?
Getty Images/Global Images Ukraine

23 лютого на «Ан дер Альтен Ферстерай» пройде матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Уніон» (Берлін) зустрінеться з «Аяксом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Уніон (Берлін)

Команда просто змушує все уважніше стежити за собою. Ще нещодавно вона була в густій тіні Герти – досить сказати, що дебютувати у Бундеслізі вийшло лише кілька років тому. Але вже другий рік на цьому рівні приніс право спробувати себе в єврокубках. Нині ж залізні - чи не найстабільніший і найнаполегливіший переслідувач Баварії. Так, шанси на срібну салатницю об'єктивно невеликі, а от так і закінчити у квартеті найкращих та отримати перепустку до Ліги чемпіонів – реально. Наскільки при цьому Урс Фішер готовий відволікатися до Ліги Європи, витрачати сили там? Восени німці починали з 2-х поразок, але потім розгойдалися і взяли 4 перемоги поспіль, а з ними і 2 місце в групі. В Амстердамі вдалося досягти непоганого результату, 0:0. Але ж він повторився потім і в Бундеслізі, адже був шанс повернути одноосібне лідерство!

Аякс

Клуб спочатку розумів, що сезон буде непростим. Так, у Голландії звикли до відходу футболістів - тут живуть із заробітку на продажі вирощених зірок. Але дуже багато гравців покинуло склад червоно-білих (і не всі, до речі, за гроші, вистачало і вільних агентів). Головне, що ще й наставник, тен Хаг, перебрався до Манчестер Сіті. З його наступником не вгадали, і в середині зими Схройдер йшов на тлі скандалів на кшталт розриву контракту з Дейлі Бліндом та рекордної за десятиліття серії без перемог в Ередивізії. За Хейтінга, що отримує перший такий тренерський досвід, справи одразу налагодилися - втім, аяксиди розважилися з Ексельсіором ще до призначення Джонні. Але все ж титул зберегти буде складно, і тим важливішим є успіх в інших турнірах. У Лізі чемпіонів знову було лише 3 місце і виліт до Ліги Європи. Минулого тижня, приймаючи німців, теж не блиснули – залишилися без голів.

Статистика особистих зустрічей

Дивно, але клуби перетиналися раз і раніше, 2020-го року. Щоправда, у форматі товариського матчу з підсумковим 2:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають фаворитом німців. Але Аякс досвідчений і мотивований – ставимо на те, що гості не програють з коефіцієнтом – 1,70 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.29
  • 3.46
  • 3.46
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини
Футбол | 25 квітня 2024, 11:05 10
Лунін у цьому сезоні сяде на лаву для запасних. Стали відомі причини

Анчелотті планує випустити Кепу і Куртуа у старті найближчим часом

Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді
Футбол | 25 квітня 2024, 00:13 7
Лунін здивував Реал умовою, за якої він залишиться у команді

Український воротар хоче підвищення зарплати

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.