Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 лютого 2023, 18:45
8525
57

Джерело: Динамо шукає варіанти для продажу Шапаренка та Бущана влітку

Керівництво київського клубу ухвалило рішення про повне переформатування команди

| Оновлено 21 лютого 2023, 18:45
8525
57
Джерело: Динамо шукає варіанти для продажу Шапаренка та Бущана влітку
ФК «Динамо» Київ. Микола Шапаренко

Керівництво київського «Динамо» ухвалило рішення про повне переформатування команди. Про це повідомляє телеграм-канал «Динамо Київ Inside».

Повідомляється, що у столичній команді вирішили віддати в оренду футболістів із щомісячною зарплатою €30-50К та більше. Окрім трансферів Забарного та Циганкова, кияни планують попрощатися з ще двома лідерами команди – Миколою Шапаренком та Георгієм Бущаном, які зараз перебувають у лазареті.

«Влітку чекають на повне одужання Шапаренка та Бущана, шукають під них варіанти. Чому шукають? Тому що предметного інтересу збоку поки що немає», – сказано в повідомленні.

Зазначимо, що 14 вересня Шапаренко було зроблено пластику передньої хрестоподібної зв'язки. Терміни його відновлення невідомі. Бущану нещодавно було видалено міжхребцеву грижу, він має повернутися на поле наприкінці березня.

Оцініть матеріал
(79)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 57
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Якщо правда, то значить в Суркіса криза і треба економити гроші. А це значить, що деякі українські футболісти нарешті отримають шанс поїхати пограти в Європі і Суркіс перестане задирати ціни і віддасть за стільки, скільки дадуть. Дадуть 7 мільйонів за Шапаренка? Запакує і віддасть, а не буде качати права з 20 мільйонів. Дадуть 3 мільйони за Бущана? Запакує і відправить.В Динамо завершаться всі ці шалені зарплати, яких ніхто з футболістів не заслужив. Це їм піде тільки на користь і перестануть рахувати, що в Бельгії отримають менше ніж в Динамо, бо там стане більше. І Шахтар теж суттєво мав розгрузити зарплатну відомость, коли поїхали іноземці, а нашим вони платять мало.
Інакше ці наші гранди просто збанкрутують. Зараз їхній шанс на виживання це фактично показувати своїх футболістів в Єврокубках зі сподіванням продати, а замість них підтягувати молодь з академій. Так завжди і мало бути. А не тримати різних Шовковських, Гусєвих, Кучерів до старості по 10-15 років. Три роки пограв - переїзди в Європу і там розвивайся. Ні? Іди в клуб нижче рангом і на твоє місце прийде молодь. в якої буде бажання розвиватися і поїхати. Для збірної це тільки плюс. 
Підсрачник від Циганкова дуже стверезів Суркіса і повернув у реальність.
Gargantua
я думаю, это очередной бред от этого много раз компрометированого источника.
возможно речь о том, чтобы отдать тех кто получает больше 500 и сидит на лавке. а ля Андриевский, Шепелев, Гармаш.
Но я сомневаюсь что в ДК вообще есть кто то в основе или под основой получающий меньше 30 в месяц. 
Что по Бущану и Шапаренко ищут варианты для достойной продажи это не секрет и не инсайд. Если бы не травмы, возможно оба уже ушли бы.
Gargantua
не понял о чем это "отдать в аренду футболистов с зп 30-50"
в смсл оставить только тех, у кого меньше?
avk2307
Источник тысячи раз говорил не правду. Кто это такие- телеграмм канал? 
Это тренера, функционеры, игроки бывшие или кто? Это даже не Цыганык, х.р зна кто.
Таких вбросов было и будет.
Пока очевидно, что до конца сезона Шепелев и Андриевский будут мало практики иметь, но будут. По Гармашу не так все и однозначно, может он опять форвардом будет, никого же не купили. Логично им искать клубы. А Шапаренко и Жору  до сентября никто никуда не отпустит если прямой путевки в еврокубки не будет.
Remark
Ладно Шапаренко - он может только аутсайдера топ лиги заинтересовать, и то с натяжкой. Но по Бущану нет предложений? Не верю. Номер 1 в сборной Украине воротник, молодой, перспективный, сколько матчей он тащил ДК в одиночку, выручал и в ЛЧ и ЛЕ, и по нему нет предложений? Туфта.
Pixelman
Суркіси плавлять Динамо? 
Навіщо тоді Луческу тримати, якщо хочуть розгрузити зарплатну відомість?
Шапаренко на трансфермаркеті 9 млн, але ж потенційно він коштує набагато більше.
Умник
Логично Нещерет будет основным, в средней зоне есть Лонвейк царенко яцик. Норм так и должно быть.
ди л
Они явно выделяются на фоне оставшихся по этому предсказуемо) В нынешних условиях ДК шо с ними шо без будет плохо играть а так можно дать возможность парням для развития + копейку заработать
Maks Krot
А на супругу ,что покупателей нет ?
Ищите тоже покупателей в АПЛ ,этот бомбардир не меньше получает Шараренко в Динамо 
brownie
Все приплыли.
В этом сезоне  хороший середняк ,в следующем борьба с ингульцом  внизу таблицы 
Remark
И кстати, поздравляю наших болельщиков сегодня со стартом украинского чемпионата! 
nick07
Схоже що Суркіси вирішили влаштувати розпродаж. 
Шапаренко - ніби і непоганий граевць, але нестабільний + травми. Хоча в якого середнячка може і перейти.
Бущан - було б непогано якби потрапив в топ-лігу
Nick.Grabowski
не забувайте, що опзж, партія регіонів, ахметов, коломойський, ярославський, вілкул та ко турбуються про українців, люблять вас та хочуть вам добра. Це найдобріші персонажі.
А злий та поганий путін вбиває лише простих та пересічних українців. При цьому путін абсолютно не чіпає добрих та турботливих олігархів, а чому ? бо вони - добрі та турботливі,  думають про простих та пересічних українців. 
путін та кримінальна банда - вбивають, а партія регіонів, зе-слуги, опзж та ко - допомагають. 
Octopus
Как будто новость для кого-то, что Динамо содержалось на деньги Медведчука, а ему их давал пуйло. Без грязных денег Динамо станет только лучше, если Суркезам действительно дорог клуб.
Злий Глобинець
Шо це? Суркіси розпродають Динамо? А хто гратиме, знову "талановита перспективна молодь"? Ну то готуємось тоді до оновлення антирекордів ДК у єврокубках.