Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
639
0

Тренер Айнтрахта: «Наполі грає не так, як італійські команди»

Олівер Гласнер – про матч проти «Наполі»

Тренер Айнтрахта: «Наполі грає не так, як італійські команди»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олівер Гласнер

Головний тренер «Айнтрахту» Олівер Гласнер поділився очікуваннями від матчу 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти «Наполі» (21 лютого):

«Наполі» грає практично в антиіталійський футбол! Ось чому вони домінують у турнірній таблиці: вони агресивні, високо пресингують і контратакують, що не часто можна побачити в Італії. Вони грають не так, як італійські команди, ми не матимемо переваги в інтенсивності.

На нас чекає відмінний матч, ми знаємо, що «Наполі» дуже сильний, але ми теж у хорошій формі. Атмосфера на стадіоні буде винятковою, бо грають дві команди у формі. Ціль, звичайно, полягає в тому, щоб перемогти.

Я провів багато годин, аналізуючи «Наполі» вже під час перерви на чемпіонат світу. Вони завжди грають з тим самим складом, ротуючи, можливо, 2-3 гравців.

Кварацхелія та Осімхен сильні, але вони не єдині, кого ми повинні стримувати. Вони мають дуже хорошу оборону, і вони дуже добре зіграли в групі проти «Аякса», «Ліверпуля» та «Рейнджерс». Вони не кажуть, що декласували ці команди, але майже! Однак «Наполі» має деякі слабкі сторони, і це може нам допомогти».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.