Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 23 лютого 2023, 00:02
2001
1

РБ Лейпциг – Манчестер Сіті. Битва на Ред Булл Арені

Поєдинок відбудеться 22 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 23 лютого 2023, 00:02
2001
1
РБ Лейпциг – Манчестер Сіті. Битва на Ред Булл Арені
Getty Images/Global Images Ukraine

22 лютого на «Ред Булл Арена» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, в якому «РБ Лейпциг» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

РБ Лейпциг

Клуб багато в чому повторив минулий сезон. Знову провальний старт і Тедеско, як і його попередник, за це розплатився посадою. Цього разу рішення було ухвалене швидше, ніж у 2021-му році, і спрацювало вже восени - за Розе вдалося відвоювати позиції. Щоправда, з іншого боку, бики допускали осічки у лютому. Після відмінних результатів одразу після перерви була лише нічия з Кельном та поразка прямому конкуренту, Уніону. Благо, потім був Вольфсбург, якого на виїзді розгромили 3:0. Наразі підключається ще й навантаження у Лізі чемпіонів. Саме через 1:4 із Шахтарем і ухвалили остаточне рішення прибрати Доменіко. Його наступник після цього поступився в Мадриді, але далі німці виграли чотири рази - як у Селтіка, так і у Реала, а гірників у 6-му турі взагалі розгромили 4:0.

Манчестер Сіті

Команда тиждень тому проводила важливий поєдинок у АПЛ. Арсенал у лютому допустив пару осічок, і в результаті підопічні Гвардіоли, навіть за 0:1 з Тоттенхемом, змогли підібратися до лідера. У підсумку в середу видали 3:1, наздогнавши канонірів. Але що толку, якщо потім упустили очки з Ноттінгем Форест, дозволивши тому вирвати нічию... Але, у будь-якому випадку, містяни давно зосереджені на амбітній меті взяти нарешті Вухатого. Поки що стелею Пепа в Англії був вихід у фінал - і там поразка Челсі у статусі фаворита. А в минулому циклі була неймовірна за сценарієм поразка наприкінці поєдинку Реалу. Залишається тільки вірити, що Ерлінг Холанд стане тим козирем, що дозволить досягти успіху. Але спочатку треба впоратися із РБ Лейпцигом.

Статистика особистих зустрічей

У 2021 році клуби грали в груповому раунді. Удома Манчестер Сіті виграв 6:3, а у грудні добродушно дозволив німцям вдома виграти 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Сіті виграє на виїзді. Але й РБ Лейпциг намагатиметься вистрілити, і, головне, гості нестабільні. Так що зупинимося на пропозиції тотал більше 2,5 голів з коефіцієнтом – 1,63 за Parimatch.

Parimatch
  • 4.60
  • 3.96
  • 1.83
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Я бы добавил "За честь АПЛ".  Потому что пока только МЮ отделался 2:2.