Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 22 лютого 2023, 03:50
256
0

Норвіч – Бірмінгем. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипу

Поєдинок відбудеться 21 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 22 лютого 2023, 03:50
256
0
Норвіч – Бірмінгем. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипу
Getty Images/Global Images Ukraine

21 лютого на «Керроу Роуд» пройде матч 29-го туру Чемпіоншипу Англії, в якому «Норвіч» зустрінеться з «Бірмінгемом». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Норвіч

Команда довгий час грала під керівництвом Даніеля Фарке. І стала вже досить передбачуваним ліфтом, надто сильним, щоб застрягти у Чемпіоншипі, але дуже слабким, що призводило до миттєвих вильотів із Прем'єр-Ліги. Керівництво минулого сезону хотіло розірвати цей цикл, і звільнило німця. Що ж, свого воно досягло, але не відразу. Канарки знову достроково вилетіли з АПЛ. А ось поверхом нижче грають не так, як зазвичай – явно слабше. Вирішивши все виправити, у клуб покликали тренера з Німеччини, але іншого, Девіда Вагнера. Він зробив собі ім'я з Хоффенхаймом. Але потім було чимало невдач. Ось і нові підопічні лютий розпочали з 0:3 з Бернлі (гаразд, це беззаперечний лідер) та 0:1 з Брістоль Сіті. Тільки потім вдалося обіграти Халл і взяти очки на полі Вігана, піднявши собі настрій.

Бірмінгем

Клуб відносно нещодавно вважався середняком Прем'єр-Ліги. Але у нього після крайнього успіху у вигляді перемоги у Кубку Ліги все швидко розладналося, і зараз це максимум середняк Чемпіоншипу, що може заздрити результатам сусіда та ворога, Астон Вілли. Більш того, реальним завданням можна називати недопущення вильоту до Ліги 1. Минулого сезону сині замкнули 2-й десяток підсумкової турнірної таблиці. Приблизно на тому рівні підопічні Джона Юстеса бовталися і зараз. Взимку у них взагалі було 5 поразок поспіль у чемпіонаті та виліт із кубка. Але цього місяця славетна команда здобула кілька важливих та своєчасних перемог. Спочатку вона виграла 4:3 виїзну перестрілку із Суонсі. Потім були впевнені 2:0 із Вест Бромвічем. Але на цьому все і скінчилося, і далі поступилися не тільки Кардіффу, а й Хаддерсфілду.

Статистика особистих зустрічей

Бірмінгем востаннє вигравав у 2016-му році. У серпні Норвіч виїзними 2:1 здобув 4-ту перемогу у очних матчах у рамках АПЛ.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що не варто чекати інтриги. Норвіч нарешті ожив, і вже з Бірмінгемом вдома впорається - погодимося з цим, ставлячи на господарів з коефіцієнтом - 1,64 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.67
  • 3.92
  • 5.10
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі
Футбол | 19 квітня 2024, 20:58 96
ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі

Зубков отримав покарання за грубу гру

Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль
Футбол | 19 квітня 2024, 22:49 0
Аль-Наср взяв три очки. Мане не забив пенальті, а потім оформив дубль

Увечері 19 квітня відбулися матчі 28-го туру чемпіонату Саудівської Аравії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.