Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2023, 15:59
2903
6

Динамо Київ – Рига. Прогноз і анонс на товариський матч

Цікаво, чи буде хтось проти трансляції матчу цього разу?

| Оновлено 20 лютого 2023, 15:59
2903
6
Динамо Київ – Рига. Прогноз і анонс на товариський матч
ФК Динамо Київ

У понеділок, 20 лютого, в Анталії на стадіоні «Mardan Sports Complex» відбудеться товариський матч з футболу, у якому зіграють київське «Динамо» та латвійська «Рига». Стартовий свисток рефері прозвучить о 16:00 за київським часом.

Динамо Київ


У певний момент здавалось, що зимові тренувальні збори в Туреччині для команди Мірчі Луческу поступово добігають кінця, проте румунський фахівець абсолютно не соромиться при цьому додавати в розклад своїх підопічних усе більше контрольних матчів. Так напередодні «біло-сині» нашвидкуруч запланували гру проти місцевого клубу «Адана Демірспор», відомого українському вболівальнику за період перебування в ньому нинішнього захисника донецького «Шахтаря» Ярослава Ракицького, а також зірки італійського футболу Маріо Балоттеллі. І хоча колектив Вінченцо Монтелли й погодився зіграти, проте вболівальники зрештою побачили лише один тайм цієї безгольової зустрічі (0:0) через банальну неузгодженість сторін.

І вже наступного дня «Динамо» запланувало для себе ще один контрольний матч, тож нічого іншого, окрім глибокої ротації від тренерського штабу, чекати не доводиться. Практика великої кількості поєдинків для одного з найбільш титулованих тренерів в історії футболу не є новою, проте настільки гарячий підбір суперників нашвидкуруч від Луческу рідко коли можна було спостерігати. Утім, кадрова обойма у киян дозволяє виконувати й не такі маневри, а перед стартом весняної кампанії тренерський штаб достеменно ще не встиг скласти повної картини щодо своїх футболістів. Аж надто хвилеподібні результати показувало «Динамо» на цих зборах, і як би у відповідальний момент знову не почався спад.

Рига


Оскільки в Туреччині, особливо в контексті недавнього землетрусу, зараз складно відшукати суперників справді високого рівня, «Динамо» намагається вибрати найскладніших із доступних. «Рига», заснована лише у 2014 році, безперечно відноситься до цієї категорії, оскільки за підсумками минулого сезону національної першості стала третьою, тому в наступній кампанії Ліги конференцій УЄФА розпочне свій шлях із ранніх етапів кваліфікації. Однак до того моменту ще має пройти достатньо часу, і на даний момент набагато важливіше для футболістів Томислава Стипіча якісно підійти до початку нового сезону, який заплановано вже на другий тиждень березня.

Варто зазначити, що в кадровій обоймі «Риги» останніх років є досить значний «український слід». На даний момент у клубі виступають лише центральний півзахисник Юрій Вакулко, а також захисник Дуглас Бергквіст і нападник Рангел, які перейшли з «Чорноморця» і «Ворскли» відповідно. А ще під час літньої кампанії, коли клуб не зумів подолати кваліфікацію все тієї ж Ліги конференцій, тут перебував півзахисник Владлен Юрченко, який нині представляє якраз полтавців. І ще один цікавий момент – «Рига» заснована шляхом злиття двох клубів: «Карамби» та «Динамо» із тодішньої Другої ліги країни, тому маємо фактично «динамівське» дербі.

Орієнтовні склади


«Динамо» Київ: Моргун – Вівчаренко, Сирота, Бурда, Малиш – Царенко, Андрієвський, Яцик – Боль, Супряга, Беніто.

«Рига»: Пурінс – Чорномордійс, Нгом, Бергквіст – Музинга, Бабець, Вакулко, Кендиш, Юрковскіс – Дабро, Рангел.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку колектив Мірчі Луческу буде сильнішим за суперників. Нашою ставкою буде позиція – «Динамо» Київ не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 2.04 за лінією Parimatch.

20 лютого, понеділок

«Динамо» Київ – «Рига»
Анталія. «Mardan Sports Complex». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – YouTube-канал «Динамо» Київ
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 1.45
  • 4.50
  • 6.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
avk2307
2-1 якщо буде дубль, або 3-2. Рига забиває в кожному матчі.
Злий Глобинець
Підтримую прогноз sport.ua на нічию. Раз динамівці вчора "Адаму" не переграли, то сьогодні і Ригу резервним складом не здолають.