Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2023, 03:10
718
0

Львівський Рух не дотиснув представника другої австрійської Бундесліги

Український клуб розписав мирову зі «Штурмом-2»

| Оновлено 20 лютого 2023, 03:10
718
0
Львівський Рух не дотиснув представника другої австрійської Бундесліги
ФК Рух Львів

У неділю, 19 лютого, відбувся товариський матч між львівським «Рухом» та австрійським «Штурмом-2». Гра завершилась із рахунком 1:1.

Єдиний гол у матчі у складі української команди забив Роман Дідик на 50-й хвилині після подачі з кутового.

Зазначимо, що «Штурм-2» виступає у другій австрійській Бундеслізі.

Товариський матч. 19 лютого

«Рух» (Львів, Україна) – «Штурм-2» (Ґрац, Австрія) – 1:1 (0:1).

Голи: Дідик, 50 – Фусейні, 38

Попередження: Слюбик, 17, Дідик, 72.

«Рух»: Паньків, Лях, Дідик, Слюбик, Кітела, Сапуга, Довгий, Соломон, Таллес(Мисик, 63), Альваренга (Непейпієв, 82), Карабін (Теслюк, 87).

Після матчу прес-служба Руху підбила підсумки поєдинку:

«Для основи «Руху» це був другий матч на заключному етапі зборів перед відновленням УПЛ. Сьогодні вранці команда Леоніда Кучука взяла курс на Словенію у місто Чатеж. Саме там «рухівці» базуватимуться до кінця тренувального кемпу.

Кілька тижнів тому «жовто-чорні» протистояли основній команді гранда австрійського футболу «Штурм». Тоді підопічні Леоніда Кучука поступилися австрійцям з рахунком 2:3. На цей раз в суперниках «Руху» – друга команда «Штурму», яка виступає у другій Бундеслізі Австрії.

У дебюті матчу гра проходила на зустрічних курсах. Все ж перший небезпечний момент був саме біля воріт австрійців. Довгий у центрі поля перехопив м’яч, після чого «рухівці» вибігли у стрімку контратаку, яка завершилась ударом Альваренги метрів з сімнадцяти, втім, аргентинець не влучив у ствір воріт. Гравці «Штурму-2» відповіли на 19-ій хвилині. Зі стандарту небезпечно пробивав Ґрґіч – м’яч пролетів повз стійку.

Ще одна нагода, аби відкрити рахунок, була у «жовто-чорних» на екваторі першого тайму. Сапуга зі своєї половини поля розігнав атаку та віддав передачу на хід Карабіну. Ярослав увірвався в карний майданчик «Штурму-2» та зряче віддав пас на Таллеса. Бразилець першим же дотиком пробив по воротах суперника, втім, влучив у поперечку. На добиванні першим був Соломон, але удар англійця виявився неточним.

Попри ігрову перевагу «жовто-чорних», австрійці таки знайшли свій гольовий момент біля воріт «Руху» на 38-ій хвилині. На передачу з глибини відгукнувся Ґрґіч, який помітив вбігання у штрафну площу Ґрубе. Півзахисник «Штурму-2» першим ж дотиком прострілив на дальню стійку, де чатував Фусейні. Нападник австрійців забив вже у порожні ворота.

Ще до завершення першого тайму відновити статус-кво міг Карабін. Ярослав увірвався в штрафний майданчик «Штурму-2» та з гострого кута пробив по воротах, але голкіпер парирував постріл нападника «Руху».

По перерві «жовто-чорні» заграли активніше і це дало свої плоди. На 50-ій хвилині Альваренга подав кутовий, Довгий виграв боротьбу на другому поверсі, м’яч відлетів до Дідика. Роман першим ж дотиком пробив й відправив м’яч у сітку – 1:1.

«Жовто-чорні» продовжували домінувати над суперником у другому таймі, але забити так і не вдалось. Хороша нагода була у Довгого після флангової подачі Ляха, втім, Олексій не зміг дотягнутись до м’яча. Згодом на ударній позиції опинився Мисик, але пробив над поперечкою. У підсумку, нічия 1:1».

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.