Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 лютого 2023, 10:10
7755
6

Таємний матч. Динамо не зуміло обіграти турецький клуб

Кияни розписали мирову з «Адана Демірспор»

| Оновлено 20 лютого 2023, 10:10
7755
6
Таємний матч. Динамо не зуміло обіграти турецький клуб
ФК Динамо Київ

У неділю, 19 лютого, відбувся товариський матч між київським «Динамо» та турецьким клубом «Адана Демірспор». Гра завершилась із рахунком 0:0.

Цікаво, що матч не транслювався через ультиматум турецької команди. «Адана Демірспор» тричі змінював своє рішення щодо трансляції поєдинку. У результаті після завершення першого тайму, трансляція якого була, представники турецької команди висунули умову, що не вийдуть на 2-й тайм, якщо всі журналісти та камери не залишать стадіон.

Контрольний матч. 19 лютого

«Динамо» (Київ, Україна) – «Адана Демірспор» (Адана, Туреччина) – 0:0

Склад «Динамо»: Нещерет (Моргун, 77) – Караваєв (Малиш, 81), Попов (Сирота, 57), Дячук (Бурда, 73), Дубінчак (Вівчаренко, 57) – Сидорчук (к) (Яцик, 73), Гармаш (Андрієвський, 73), Буяльський (Царенко, 57), Н.Волошин (Боль, 89), Перріс (Беніто, 57) – Ванат (Супряга, 73).

Попередження у «Динамо»: Караваєв (18), Гармаш (33), Сидорчук (41), Попов (43).

Після поєдинку прес-служба київського клубу підбила підсумки поєдинку:

«Вже на перших хвилинах гри проти турецької команди кияни активно пішли до воріт суперників. Перріс прострілював до центру воротарського майданчика, проте захисники «Адана Демірспора» винесли м’яч, а з ударом Гармаша з меж штрафного впорався голкіпер.

Турки відповіли небезпечним пострілом із лінії штрафного від екс-динамівця Юнеса Беланда, який є одним із найкращих бомбардирів команди Вінченцо Монтелли (6 голів і 5 асистів у 19-ти матчах поточного сезону). Руслан Нещерет дотягнувся до м’яча, який прямував під поперечину, та перевів його на кутовий.

Згодом голкіпера «Адана Демірспора» потурбував Сидорчук ударом із лінії штрафного, а далі – почергово спробували пробити Гармаш і Волошин, проте захисник воріт турецької команди діяв надійно. Також динамівці кілька разів небезпечно розігрували стандарти, проте спроби ударів по воротах підопічних Вінченцо Монтелли були заблоковані. А дальній постріл Сидорчука пройшов поруч зі стійкою.

Наприкінці першої половини поєдинку у штрафному «Динамо» перед подачею кутового спалахнула суперечка між командами, яку рефері довелося заспокоювати за допомогою попереджень. Запекла боротьба на футбольному полі, попри товариський характер матчу, продовжилася і в другому таймі, який не транслювався на вимогу турецької сторони.

Команди демонстрували рівну гру та обмінялися моментами, однак рахунок у сьогоднішньому матчі відкритий не був. Юсуф Ердоган двічі пробивав над поперечиною воріт спочатку Нещерета, а згодом – Моргуна, тоді як голкіпер «Адана Демірспора» перехопив небезпечний простріл Вівчаренка з лівого флангу. Окрім того, Нещерет врятував динамівські ворота після удару суперника в падінні з гострого кута та рикошета.

Отже, нулі на табло – такий результат зафіксував фінальний свисток арбітра. Наступний контрольний матч у динамівській програмі підготовки запланований вже на завтра – о 16:00 за київським часом наша команда розпочне зустріч із латвійським ФК «Рига».

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Валенсія прийняла рішення щодо Яремчука. Де продовжить кар'єру українець?
Футбол | 03 травня 2024, 17:27 7
Валенсія прийняла рішення щодо Яремчука. Де продовжить кар'єру українець?

Нападник повернеться в «Брюгге»

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
первый тайм понравился.
я почувствовал динамику физической формы. было хорошее движение, агрессивность
brownie
Засекретили матч наверное  суркисы или турки  ,ну все понятно этим двум грандам европейского футбола играть с  Реалом и МС  в 1/8 ЛЧ на днях .
Злий Глобинець
Це та команда, у якій грав Ракицький?