Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 лютого 2023, 21:38
34842
19

Кар'єра під загрозою. Реакція фанів на гру Мудрика у матчі із Саутгемптоном

Лондонці програли аутсайдеру

| Оновлено 19 лютого 2023, 21:38
34842
19
Кар'єра під загрозою. Реакція фанів на гру Мудрика у матчі із Саутгемптоном
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу відбувся поєдинок 24 туру Англійської Прем'єр-ліги, в якому «Челсі» несподівано поступився аутсайдеру чемпіонату «Саутгемптону» з рахунком 0:1.

На 64-й хвилині зустрічі на поле вийшов українець Михайло Мудрик, який замінив Мадуеке. Зазначимо, що вперше за чотири останні зустрічі Мудрик не вийшов у старті своєї команди.

Авторитетний портал Whoscored поставив українцю оцінку 5,8, і це найгірша оцінка серед гравців обох команд.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Звісно, вболівальники «Челсі» залишилися дуже незадоволені грою команди. Дісталося й Мудрику. Але при цьому фани лондонського клубу зазначають, що «Челсі», зокрема українець, не має перспектив за нинішнього наставника «синіх» Грема Поттера.

TiGGeRZ: «У «Челсі» та схемах, заснованих на володінні м'ячем, потрібно постійно підтримувати високий темп, навіть якщо це знижує стартову швидкість нападників. Те саме з Мудриком і Ноні. І це не може змінитись відразу, потрібен як мінімум рік правильної роботи».

Son_of_Tate: «Мудрик дуже талановитий, але йому потрібен хороший тренер… Зараз його кар'єра під загрозою, тому що він не має напряму, як і його наставник».

Praveen: «У мене є сумніви щодо Мудрика, але абсолютно ніхто не може/не повинен судити його чи когось із цього приводу за Поттера».

Central do Chelsea: «Челсі» примудрився стати гіршим з Енцо Фернандесом, Жоао Феліксом та Мудриком… Поттер добився неможливого».

Comr. Bassey: «Рівень упевненості топових гравців, таких як Жоао Фелікс, Мудрік та Енцо поступово знижується у міру того, як «Челсі» програє та грає внічию тиждень за тижнем. Тодд Боелі, приберіть Поттера та запросіть технічно грамотного та мотивованого тренера».

Spades: «Припиніть мріяти і прокиньтеся. «Челсі» тренує клоун, який не вигравав жодної гри вже стільки тижнів. Дайте Мудрику спокій».

Оцініть матеріал
(191)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzzz
хаха, сравните комментарии английских болел и сдешних, разница в интеллекте на лицо
Old  Т
Досталось И Мудрику. Это ключевые слова. "И" обозначает что перед этим вагон критики приехал к Феликсу (5,9) и Маунту (5,8).  Конечно Михаил очень скованно себя чувствует, особенно в игровых паузах. Когда там его напарника лечили минут 15, то он не знал куда себя деть, когда другие спокойно общались и бродили по полю...  Ему надо где то на выезде выстрелить перед чужими трибунами и тогда всё пойдёт как и в Шахтёре. Почти. Всё таки страна и люди совсем другие. И у них совсем другая жизнь против нашей.
WildeKater
Ну да, если бы вынесли в заголовок "Дайте Мудрику спокій" статья явно набрала бы меньше просмотров. Кликбейт, такой кликбейт))
lenares85
Шахтер сам себе наказав погнавшись за 100 млн, тепер їх чи получять ,якщо умов но там варіант попасти в 5 було , а по друге наступного футболіста як будуть продавати то їх ціну будуть ділить, бо будуть боятися очередного Мудрика. А продали б Арс то і вірогідність бонусі була б вища і наступного ігрока легше б продали
fitnes_sports066
Хватит грустить.
Мудрик уже побил рекорд один Шевченко
Самый неудачный, дорогой трансфер Челси
Пацан развивается!
А если серьёзно я говорил ещё три игры назад тренера надо менять, с молодыми не умеет работать как и с командой, но меня минусовали. Поменять тренера и шанс появится заиграть.
DK1961
Стараниями палкинда и серуна парню карьеру таки испортили. Зато хотелки ХОЗЯИНА исполнили. Хотелось бы многое написать по этому поводу, но боюсь, что опять забанят. А я поминутно ники менять не собираюсь, как тут изощряются некоторые
vovei
Мудрику покой только снится. Ему 100 лямов надо отработать вместе с ВЕЛИКИМ СРАНОЙ
S K
З Ліверпулем гарно зіграв, а далі пішов спад
ALKOSruLKA
Не везе Челсі з українцями: спочатку трансферним провалом вважали Шеву, тепер на підході новий кандидат... Хоча, зі зміною тренера щось може й зміниться... Але є питання, чому всі говорять про 100 млн за Мудрика, а не за 70 ? невже з такою грою він виб'є обумовлені бонуси?
Serega Litovchenko
Навіщо мені читати коментарі англійців я що я бачив гру 80% неточних передач)))) 
Mike000000
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
axylinam
Мудрик после каждой игры сильно дорожает, Шахтёр явно продешевил, продал Мудрика почти задаром