Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 21 лютого 2023, 20:52
2106
1

Тулуза – Марсель. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 19 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 21 лютого 2023, 20:52
2106
1
Тулуза – Марсель. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

19 лютого на «Стадіум де Тулуз» пройде матч 24-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Тулуза» зустрінеться з «Марселем». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Тулуза

Команда має свої заслуги і не так уже й низько котирується загалом у французькому футболі. Але водночас тефесе лише за підсумками минулого сезону повернулися до еліти. З урахуванням того, що у підопічних Філіпа Монтаньє виграли мале золото, у Лізі 2, їхні перспективи на виступи у 2022/2023 були досить оптимістичними. Але, здається, клубу вдалося навіть у чомусь перевершити надії. У кубку досі триває боротьба – у минулому раунді вдома вдалося обіграти 3:1 міцний Реймс. У чемпіонаті, звичайно, поразок багато, але завдяки вдалим відрізкам виходить триматись на дистанції від зони вильоту. Чергову класну смугу новачок видав у січні, коли взяв 4 перемоги за нічиєї з Брестом у 5 турах. Тільки ПСЖ перервав цей ривок, вигравши вдома у Тулузи 2:1. Але потім був прийом Ренна та впевнені 3:1 з ним.

Марсель

Клуб – чинний віце-чемпіон країни. Але цього досяг Хорхе Сампаолі, що примудрився влітку посваритися з керівництвом аж до звільнення. Його наступнику, Ігору Тудору, знадобився час, щоб освоїтися у новій країні та у новому чемпіонаті. І осінній відрізок не можна записати до активу Олімпіка. Тепер, за великим рахунком, ведеться робота над тим, щоб відновити позиції. Саме провансальці вибили із кубка сам ПСЖ (зазначимо переможний гол зимового новачка, Маліновського). У рамках Ліги 1 клуб виграв 8 із 10 останніх матчів. Щоправда, у крайніх домашніх поєдинках була лише нічия з Монако та навіть поразка Ніцці з рахунком 1:3. Натомість усі 5 крайніх гостьових зустрічей виграли.

Статистика особистих зустрічей

Тулуза востаннє вигравала аж 2012 року. Більше того, 6:1 у грудні стали 7-ю перемогою Марселя в очних поєдинках поспіль.

Прогноз

Букмекерські контори схильні чекати на перемогу Марселя. Але Тулуза точно зможе зараз нав'язати боротьбу, так що краще використовувати ставку на тотал більше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,7 за Parimatch.

Parimatch
  • 3.84
  • 3.94
  • 1.99
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Тут ожидаю матч бимбу! ТБ через ОЗ, с голом Тулузы в первом. Итог 1-4 или 2-3.