Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2023, 17:08
660
0

Вулвергемптон – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Ілля Забарний усе ще відновлюється, а команда тим часом вирішує нагальні проблеми

| Оновлено 18 лютого 2023, 17:08
660
0
Вулвергемптон – Борнмут. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 18 лютого, у Вулвергемптоні на стадіоні «Молинью» відбудеться двадцять четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, в якому зіграють «Вулверхемптон» та «Борнмут». Стартовий свисток рефері Майкла Сейлсбері прозвучить о 17:00 за київським часом.

Вулверхемптон


Кількома сезонами раніше «Вулверхемптон» погодився на цікавий експеримент, почавши просувати «португальський» вектор розвитку із залученням представників цієї країни як до складу основної команди, так і на тренерську посаду. Фінансові вкладення при цьому ніколи не обмежували польоту фантазій Нуну Ешпіріту Санту, і він працював доти, доки за підсумками сезону-2020/21 його колектив не зайняв 13-й рядок у турнірній таблиці. Згодом команда підхоплював Бруну Лаже, проте з першої спроби лише просунув її ближче до екватора, а на початку поточного сезону показав невдалий період підготовки та початок кампанії.

Як підсумок, транзитом через Стіва Девіса, який також зірок з неба не хапав, кермо правління перейшло до іспанця Хулена Лопетегі, який до останнього намагався уникнути призначення на посаду до початку чемпіонату світу-2022 у Катарі, щоб добре познайомитися з колективом. Як результат, уже за першими здобутками «вовків» під його керівництвом стало зрозуміло, що досвідчений наставник щось знав. «Вулверхемптон» почалв із перемоги над «Евертоном» (2:1), за рахунок якої піднявся із зони вильоту, але важкий календар не дав підтримати необхідний темп. Поразки від «Манчестер Сіті», «Манчестер Юнайтед» та «Ліверпуля» у переграванні 1/32 фіналу Кубка Англії були логічними результатами, а ось розгром «червоних» у чемпіонаті (3:0) – ні. На тлі сенсаційного успіху «вовки» «загризли» ще й «Саутгемптон» минулими вихідними (2:1), тож зараз вони на ходу.

Борнмут


За всього бажання говорити в такому оптимістичному ключі про «Борнмут» точно не вийде. Команда розпочинала сезон під керівництвом Скотта Паркера, який вивів її з Чемпіоншипу, після чого сподівався реабілітуватися за невдачі з колишніми колективами в Прем'єр-лізі, проте гра просто не пішла. І ось із того часу, із останніх днів літньої кампанії, Гарі О'Ніл намагається зробити все можливе і неможливе, щоб «вишні» нарешті почали показувати хоч трохи прийнятний рівень футболу.

Цікаво, що у 39-річного фахівця це виходить, на даний момент, далеко не найкращим чином, хоча випробувальний термін 90 днів до початку чемпіонату світу-2022 він пройшов ще в більш-менш пристойному темпі. Невідомо, чим конкретно займався «Борнмут», поки проходила світова першість у Катарі, проте після завершення клуб з графства Дорсет виглядає жалюгідно. Жодної перемоги, вильоти з обох Кубків і всього два набрані бали в чемпіонаті – для відрізку в дев'ять зіграних матчів цей результат виглядає вироком команді. І це при тому, що вона знайшла гроші для посилення у трансферне вікно. У тому числі - 22,7 млн євро на захисника Іллю Забарного, який пропустить і майбутню гру команди через травму. Проте передостаннє місце у таблиці фанатам душу точно не гріє.

Орієнтовні склади


«Вулверхемптон»: Са – Буено, Кілман, Доусон, Семеду – Гомеш, Невеш, Нунеш – Кунья, Хіменес, Адама.

«Борнмут»: Траверс – Земура, Сенесі, Стівенс, Сміт – Таверньє, Лерма, Біллінг, Уаттара – Траоре – Соланке.

Чи не зіграють: Чикінью, Калайджич, Леміна, Траоре, Хван, Поденсе – Брукс, Келлі, Станіслас, Кук, Забарний.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що в майбутньому поєдинку господарі здобудуть перемогу. Нашою ставкою буде позиція Фора (-1). «Вулверхемптон» із коефіцієнтом 2.23 за лінією Parimatch.

18 лютого, субота

«Вулверхемптон» – «Борнмут»
Вулвергемптон. «Молінью». 17:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Майкл Сейлсбері (Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Parimatch
  • 1.68
  • 3.75
  • 5.70
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Чому не вірять у Боруссію Д? Букмекери назвали фаворита Ліги чемпіонів
Футбол | 02 травня 2024, 07:35 0
Чому не вірять у Боруссію Д? Букмекери назвали фаворита Ліги чемпіонів

Головним претендентом на трофей залишається мадридський «Реал»

Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді
Теніс | 01 травня 2024, 22:26 2
Стали відомі всі півфіналістки престижного турніру в Мадриді

Єлена Рибакіна виграла у Юлії Путінцевої, Аріна Соболенко обіграла Мірру Андрєєву

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.