Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2023, 14:29
2534
11

Астон Вілла – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Лідерство під питанням, а перемог немає вже чотири матчі поспіль

| Оновлено 18 лютого 2023, 14:29
2534
11
Астон Вілла – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 18 лютого, у Бірмінгемі на стадіоні «Вілла Парк» відбудеться матч двадцять четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють бірмінгемська «Астон Вілла» та лондонський «Арсенал». Стартовий свисток рефері Саймона Гупера із Суїндона прозвучить о 14:30 за київським часом.

Астон Вілла


Початок сезону під керівництвом культового екс-футболіста Стівена Джеррарда не приніс позитивних емоцій фанатам бірмінгемської «Астон Вілли». Команда відразу не потрапила до колії, поступившись «Бормуту» вже в першому турі, після чого почали з'являтися перші сумніви щодо успішності проекту, який хоче побудувати СтівіДжи. На жаль, далі календар у «левів» був настільки складним, що втрати очок посипалися якось самі собою. Причому з такою інтенсивністю, що навіть нічия проти Манчестер Сіті (1:1) не несла полегшення. Як підсумок, перший день листопада 2022 став особливим для іспанського фахівця Унаї Емері, який відзначив своє повернення в реалії англійського футболу.

І вже в першому матчі новому наставнику вдалося здивувати – «Вілла» обіграла «Манчестер Юнайтед» у чемпіонаті (3:1), за що потім, щоправда, отримала на горіхи на «Олд Траффорд» у Кубку англійської ліги (2:4), проте початок було покладено, тому кількість потенційних трофеїв наприкінці сезону команду вже не турбувала. Далі були перемоги над «Брайтоном», «Тоттенхемом», «Лідсом» та «Саутгемптоном», але всі ці чудові досягнення були перекреслені за останні два тижні невдачами проти «Лестера» (2:4) та «Манчестер Сіті» (1:3). Із плюсів: «леви» забивають навіть тоді, коли поступаються суперникам, а з мінусів – команда все ще йде у екватора турнірної таблиці, і шлях для неї нагору виглядає набагато крутішим, аніж потенційне піке у напрямку зони вильоту. А там ще й «Лестер» із «Вулверхемптоном» почали оживати, тож найближчим часом команді Емері доведеться дуже постаратися для утримання здобутих раніше позицій.

Арсенал


Шалений ривок лондонського «Арсеналу» на старті сезону оцінили всі, і дійсно на початку вересня перемога «Манчестер Юнайтед» на рідному полі над командою Мікеля Артети (3:1) здавалася справжнім дивом. Це лише підтвердила подальша серія з 13 матчів поспіль без поразок від «канонірів», які з її допомогою одноосібно очолили турнірну таблицю, і вже точно не мали наміру підпускати до себе «Манчестер Сіті». Однак потім сталася поразка від «містян» у Кубку Англії (1:3), і з кінця січня «Арсенал» більше не перемагав.

Коли команда йде в лідерах чемпіонських перегонів, такі затяжні серії невдач караються миттєво. Футболісти Хосепа Гвардіоли теж небезгрішні були в цей період, але вони поступово йшли до мети, і в результаті досягли свого кількома днями раніше на «Емірейтс», фактично в лігві головного конкурента (3:1). І нехай в «Арсеналу» ще є одна гра в запасі, проте того ж шарму фаворитів в команди Артети більше немає.

Трансферна кампанія в міжсезоння для «канонірів» супроводжувалася занепадом духу через невдачу в боротьбі за Михайла Мудрика, проте Леандро Троссар виявився також футболістом високого рівня. Інша річ, що лондонці більше нікого не встигли запросити до свого складу, а серія з чотирьох матчів поспіль без перемог підказує, що ротація була б дуже доречною.

Орієнтовні склади


«Астон Вілла»: Мартінес – Морено, Мінгс, Конса, Янг – Ремсі, Дуглас Луїс, Камара – Бейлі, Воткінс, Буендія.

«Арсенал»: Рамсдейл – Зінченко, Габріель, Саліба, Вайт – Жоржиньйо, Джака – Троссар, Едегор, Сака – Нкетіа.

Не зіграють: Дієго Карлос, Стілер, Траоре – Ельнені, Жезус, Парті, Сміт-Роу.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команда Артети зачепиться за очки. Нашою ставкою буде позиція – «Арсенал» не програє і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 2.50 за лінією Parimatch.

18 лютого, субота

«Астон Вілла» – «Арсенал»
Бірмінгем. «Вілла Парк». 14:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Саймон Гупер (Суїндон, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:2
Parimatch
  • 4.40
  • 3.75
  • 1.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Сегодня  большинство будет за Астон Виллу и Ноттингем Форест. Ради интриги в верху таблицы.
fitnes_sports066
Зинченко эстафету принял по голам в этот футбольный уик-энд 
Remark
Все таки ничья. Редко они играют в ничейные счета. Но сегодня поломали серию.
Remark
2-2 Зина гол аха))) Молодца!
Remark
В общем, обмозговав, все таки решил, что тут окончательный счет 3-2! А там увидим. Стартонул второй тайм.
Remark
Говорю, скользкий матч. Сейчас 2-1 в первом. Тут теперь и 4-1 возможет в пользу Виллы. Или вообще 3-3. Я лично верю в третий гол от Виллы.
Gargantua
Вилла в кризисе. хороший шанс для Арсенала вернуться на победную стезю.
я бы даже рискнул арсенал с форой
Remark
Этот матч пропущу. Ставить не буду. Есть ощущение, что Вилла забьет и итог 1-0. Ну или вообще кардинально обратный результат 0-3 или 1-4 ))) Скользкий матч. Очень.