Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2023, 19:13
1268
2

Ньюкасл – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Це міг би бути центральний матч туру, якби команда Клоппа не зменшила оберти

| Оновлено 18 лютого 2023, 19:13
1268
2
Ньюкасл – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У суботу, 18 лютого, у Ньюкасл на стадіоні «Сент-Джеймс Парк» відбудеться матч двадцять четвертого туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Ньюкасл» та «Ліверпуль». Стартовий свисток рефері Ентоні Тейлора з Вайсеншейва прозвучить о 19:30 за київським часом.

Ньюкасл


Величезні фінансові вкладення все більше огортають футбольний світ, унаслідок чого ми отримуємо такі проекти як «Ньюкасл», коли команда із міцного середняка ривком стає чи не третьою силою у чемпіонських перегонах. Утім, сказати, що лише гроші стали причиною успіхів «сорок» у поточній кампанії, було б абсолютною неповагою до роботи англійського фахівця Едді Гау. Як не крути, а в «Борнмуті» настільки сильно його руки не були б розв'язані у плані вибору підходящих футболістів на трансферному ринку, проте «Ньюкаслу» все ще необхідно підвищувати собі репутацію, оскільки далеко не кожен гравець погодиться на перехід до експериментального клубу, нехай і з дивовижними перспективами.

Утім, уже зовсім скоро «сороки» вперше за довгий час відвідають легендарний «Уемблі» для фіналу Кубка ліги проти «Манчестер Юнайтед», де спробують підняти над головою перший трофей нової ери. Однак команда Гау вже не має амбіції в Кубку Англії, де сенсаційно поступилася «Шеффілд Уенсдей» у надії полегшити собі долю в турнірах, що залишилися під час весняної частини кампанії. А перспективи в «Ньюкасла» в чемпіонаті справді серйозні – Ліга чемпіонів УЄФА наступного року, не менше. Ось тільки забуксував останнім часом колектив із графства Тайн-енд-Вір, зігравши три матчі поспіль у чемпіонаті проти «Крістал Пелас», «Вест Гема» та «Борнмута» внічию. І якби лондонський «Тоттенхем» був більш активним, то четвертого рядка команда Гау не мала б уже бачити.

Ліверпуль


Згідно з оцінками профільних порталів, склад «Ліверпуля» на даний момент оцінюється вдвічі вище, аніж у суперника за майбутньою дуеллю, проте в турнірній таблиці команда Юргена Клоппа тільки прагне до того, щоб опинитися на позиції хоча б удвічі нижче, аніж у «Ньюкасла». Такими є реалії цього сезону для «червоних», без особливих перспектив на поліпшення ситуації в найближчому майбутньому. Складається враження, що німецький фахівець просто не може вивести команду з глибокої кризи, постійно нарікає, і не без приводу, на травми та відповідну відсутність ширини ротації. І при цьому під час трансферних кампаній «Ліверпуль» витрачає понад 120 млн євро лише на двох нападників, на рахунку яких у результаті 15 спільних гольових дій.

Хтось скаже: «Так це ж майже половина результативних дій команди в АПЛ цього сезону!», і тут справді нема з чим сперечатися. Однак, який практичний сенс від результативних ударів того ж Дарвіна Нуньєса, якщо його команда натомість пропускає по два-три м'ячі у свої ворота від умовних «Брентфорда», «Брайтона» чи «Вулверхемптона»? При цьому перемога в дербі над «Евертоном» кількома днями раніше (2:0), хоч і була фактично обов'язковою у календарі, також не залишилася без питань до стилю гри команди. І тут фанатам колективу Клоппа варто згадати, що наступного тижня грати проти «Реала» в Лізі чемпіонів, тому майбутня зустріч стає фактично останнім іспитом.

Орієнтовні склади


«Ньюкасл»: Поуп – Берн, Ботман, Шер, Тріпп'єр – Жоелінтон, Лонгстафф, Альмірон – Гордон, Вілсон, Сен-Максимен.

«Ліверпуль»: Аліссон – Робертсон, ван Дейк, Гомес, Александер-Арнольд – Хендерсон, Фабіо, Байцетич – Гакпо, Нуньєс, Салах.

Не зіграють: Віллок, Гімарайес, Крафт, Ласселс, Манкільо, Таргетт – Артур, Діас, Конате, Ремсі, Тіаго.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку команда Клоппа продовжить переможний шлях. Нашою ставкою буде позиція – Ліверпуль не програє і ТМ 3.5 з коефіцієнтом 1.86 за лінією Parimatch.

18 лютого, субота

«Ньюкасл» – «Ліверпуль»
Ньюкасл. «Сент-Джеймс Парк». 19:30
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс Setanta
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія)
Прогноз Sport.ua – 1:1
Parimatch
  • 4.40
  • 3.75
  • 1.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні
Футбол | 01 травня 2024, 06:50 11
Шахтар відпустив Келсі. Чому це рішення правильне, а чому – ні

Олексій Сливченко – про оренду молодого венесуельського бомбардира «гірників» до «Цинциннаті»

Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут
Футбол | 01 травня 2024, 01:05 1
Анчелотті прокоментував гол Сане, який Лунін пропустив у ближній кут

Карло не звинуватив когось конкретно, але заявив, що гравці діяли погано

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BAD👣BOY
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Old  Т
В прогноз 1:1 как то слабо верится. Ведь у Ньюкасла уже 11 ничьих!  Как бы Ливерпулю не приснился Вулверхемптон опять (там было В - Л 3:0).