Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 лютого 2023, 19:29
927
4

ОФІЦІЙНО. Павелко – кандидат на продовження мандату члена комітету УЄФА

У Ньоні головою УАФ задоволені

| Оновлено 17 лютого 2023, 19:29
927
4
ОФІЦІЙНО. Павелко – кандидат на продовження мандату члена комітету УЄФА
UEFA

Союз європейських футбольних асоціацій оприлюднив остаточний реєстр кандидатів у президенти та члени Виконавчого комітету УЄФА. Ці вибори заплановані на 5 квітня поточного року і пройдуть у Лісабоні у рамках 47-го Конгресу організації.

Прес-служба УЄФА повідомляє, що на дев'ять місць у виконкомі є 13 претендентів. Серед них – президент Української асоціації футболу Андрій Павелко, який, нагадаємо, є діючим членом виконкому та балотується на продовження повноважень.

Усі кандидати успішно пройшли перевірку на відповідність вимогам, що проводиться виборчою комісією, яка складається з членів Комітету УЄФА з управління та дотримання норм (відповідно до статті 21(6) Статуту УЄФА та статті 4bis Регламенту з регулювання виконання Статуту УЄФА).

Раніше повідомлялося, що чинний президент УЄФА Александер Чеферін залишається єдиним кандидатом на посаду голови організації.

Джерело УЄФА
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
witcher_rr
В Україні це чучело садять а в уєфа ним задоволені.Рука руку криє.
Tatiana Tam
Іспанський сором
MrStepanovM .
Свій до свого по своє
Октавий Фландрийский
Уже давно не секрет, что павелка купил эту должность на прошлом Конгрессе УЕФА,хотя ему не хватало голосов при голосовании, но руководство УЕФА пошло на подлог,посчитав два бюлетня тайного голосования недействительными, что дало возможность павелку пролезть в Исполком УЕФА.Так что ничего удивительного в том, что Чеферин не против присутствия павелки на следующий срок - мафия должна быть сплоченной.....