Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 17 лютого 2023, 03:00
3737
6

Журналіст Sport.ua Михайло ШАПОВАЛОВ: «Ломаченко – це клініка»

Наш колега захищає Україну зі зброєю в руках

| Оновлено 17 лютого 2023, 03:00
3737
6
Журналіст Sport.ua Михайло ШАПОВАЛОВ: «Ломаченко – це клініка»
Фото із архіву Михайла Шаповалова

Редактор Sport.ua Михайло Шаповалов із перших днів повномасштабної війни став на захист України. Наразі Михайло вже отримав звання лейтенант і захищає Україну на Сході країни. В розмові із нашими колегами із сайту champion.com.ua він розповів хто з українських спортсменів під час навали росіян його приємно вразив.

«Якби я за всіма так ретельно слідкував… Ломаченко – це клініка. Не хочеться взагалі говорити про нього ані як про спортсмена, ані як про людину.

Дуже сподобався тенісист Сергій Стаховський, його поведінка. Коли більшість спортсменів і селебрітіс на початку війни пару тижнів пофоткалися з автоматами та повернулися до своїх справ, Сергій повноцінно став до лав ЗСУ і зараз боронить свою країну «як полагається».

Хоча я дуже мало слідкував за спортом та спортсменами протягом минулого року, тому багато чого не знаю. Може, Ломаченко вже штурмує військкомат, подаючи приклад іншим? Жартую, звісно», – сказав Михайло Шаповалов.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Коновалец
Да, кстати... Я еще полгода назад, читал на этом сайте, что кто-то предлагал 10 тысяч баксов первому украинскому профессиональному футболисту ( висшая, 1  и 2 лига Украины) который пойдет по-настоящему защищать Украину в составе ВСУ... Желающих, как вижу, не нашлось.... Ведь лучше в Анталии загорать и бегать на свежем воздухе по зеленому газону, а вечером отрываться в барах ...
Беб Беб
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил