Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 лютого 2023, 13:28
7154
0

Єгор НАЗАРИНА: «Мрію, щоб на Донбас Арені прозвучав гімн України»

Фінал ЛЄ? Немає нічого неможливого!

| Оновлено 16 лютого 2023, 13:28
7154
0
Єгор НАЗАРИНА: «Мрію, щоб на Донбас Арені прозвучав гімн України»

Центральний півзахисник Єгор Назарина приєднався до «Шахтаря» на початку сезону, та встиг зіграти за «гірників» 9 матчів в УПЛ. 25-річний футболіст провів свій перший повноцінний збір разом з командою Йовічевича та потрапив в заявку команди на матчі плей-оф Ліги Європи.

В інтерв’ю YouTube каналу Parimatch Ukraine футболіст розповів про підготовку до другої частини сезону, очікування від матчів проти «Ренна», зміни в чемпіонаті України та про те, як на нього особисто вплинула війна.

«Шахтар» став народною командою
Незважаючи на те, що 10 днів я пропустив через травму, я почуваюсь добре, вважаю, що збір пройшов добре, але в якій я формі, покажуть лише ігри. І я з нетерпінням чекаю першої гри, коли зможу вийти на поле. «Шахтар» завжди ставить перед собою високі цілі, і ми хочемо пройти якомога далі в Лізі Європи, і звичайно, стати чемпіонами. «Шахтар» завжди бореться за чемпіонство, і я сподіваюсь, ми досягнемо нашої мети. Я сподіваюсь, що цей сезон буде для мене найбільш пам’ятним.

Не думаю, що можу порівнювати нинішній «Шахтар» з попередніми роками, тому що я не був у команді. Але «Шахтар» став більш українською командою, я б навіть сказав, більш народною командою, тому що «Шахтар» об’єднав навколо себе вболівальників, які нас підтримували в Європі. Багато хто не очікував цього від команди, але я думаю, що «Шахтар» навіть став сильнішим.

Є потенціал замінити Мудрика та Кривцова
З команди пішли легіонери, і це шанс для українських футболістів проявити себе. Я не думаю, що чемпіонат України став слабшим, навпаки, він став цікавішим.

Ми втратили Михайла Мудрика, Сергія Кривцова – це були лідери колективу, але в нас є потенціал замінити цих гравців. Це нелегко, але це футбол і ми можемо гідно з цим впоратися. Не хотів би називати прізвища, але найближчі матчі це покажуть. Я теж наполегливо працюю над тим, щоб стати одним з лідерів «Шахтаря».

Йовічевич – сучасний тренер, з сучасним підходом. Мені імпонує, що тренер є гарним психологом, і я з задоволенням працюю під керівництвом Містера. Коли я почув його першу промову перед матчем Ліги чемпіонів, у мене йшли мурахи по шкірі.

Фінал ЛЄ? Немає нічого неможливого!
«Ренн» - міцна команда, але ми теж не подарунок, тому буде цікава гра, і сподівюся, ми зможемо пройти якомога далі. Чи буде «Шахтар» в фіналі Ліги Європи? Це мрія багатьох вболівальників, це і наша мрія. Але ми рухаємося від матчу до матчу. Зараз на нас чекає матч з «Ренном». Як кажуть: «Немає нічого неможливого». Одного разу «Дніпро» це вже показав, коли вони грали у фіналі. Будемо рухатися від матчу до матчу та вірити.

Мрію, щоб на «Донбас Арені» прозвучав гімн України
Війна вплинула не лише на мене, але й на весь світ, і багато чого змінила. Я ментально став сильнішим, і зараз, як ніколи гордий бути українцем. Чи можуть спортсмени виїжджати за кордон? Я багато думав на цю тему. Але ми їдемо виключно по роботі, ми граємо, прославляємо Україну на міжнародній арені, і завжди повертаємося до рідної країни.

Я завжди підтримую донатами волонтерські збори. Моя дружина часто допомагає притулкам для тварин. Ми не раз допомагали біженцям речами, та чим могли. Я вважаю, що це дуже важливо. Якою буде Україна після перемоги? Я вважаю, що Україна – це вже бренд у світі. І зараз бути українцем – це вели гордість. Я сподіваюся, що скоро ми переможемо, і Україна зацвіте новими барвами, і стане однією з найміцніших країн як в Європі, так і в світі.

Моя мрія, та, думаю, мрія кожного вболівальника «Шахтаря», щоб ми зіграли на «Донбас Арені», і щоб там пролунав гімн України. Я сподіваюся, це скоро станеться.

Нагадаємо, вже 16 лютого у Варшаві «гірники» зіграють свій перший матч плей-офф Ліги Європи проти французького «Ренна». Титульний партнер «Шахтаря» та перший легальний букмекер Parimatch Ukraine оцінив шанси команди зіграти в 1/8 фіналу турніру. Заряджай на своїх разом з Parimatch Ukraine!

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України
Футбол | 28 березня 2024, 09:32 6
Названий ініціатор «травм» Ракіцького перед спарингами збірної України

Журналіст Віктор Вацко згадав кейс з кар’єри захисника «Шахтаря»

Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»
Футбол | 28 березня 2024, 15:15 20
Агент: «Судаков після Євро легко може коштувати 150 мільйонів євро»

Микита Швець розповів, як участь на чемпіонаті Європи збільшить вартість українських гравців

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.