Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2023, 17:52
1256
0

Евертон – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 18 лютого о 17:00 за Києвом

| Оновлено 18 лютого 2023, 17:52
1256
0
Евертон – Лідс. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

18 лютого на Гудісон Парк пройде матч 24-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому Евертон зустрінеться з Лідсом. Старт поєдинку заплановано на 16:00 за європейським часом.

Евертон

Клуб намагатиметься повністю повторити сценарій минулого сезону. Перший акт був продубльований практично повністю: як і Бенітес у 2021/2022, Лампард, який виступив навесні минулого року як рятівник, провалився зараз і завів своїх підопічних у глибоку яму. Тепер потрібно вибиратися, героїчно додаючи на фінішному відрізку вже під керівництвом нового менеджера. Супер-Френкі, сам прийшовши рік тому, впорався з таким завданням. Шон Дайш, що змінив його, легенда Бернлі, почав чудово. Він дебютував поєдинком проти Арсеналу, і за рахунок єдиного голу Тарковськи (до речі, свого ж підопічного у складі кларетових) оформили переможні 1:0 із лідером дивізіону. Втім, дербі з Ліверпулем показало, що не варто переоцінювати прогрес синіх. За всіх проблем червоні забили сусідам по голу до і після перерви, у підсумку перемігши з солідним рахунком 2:0.

Лідс

Команда розпрощалася зі своїм менеджером лише трохи пізніше, ніж у Ліверпулі прогнали Лампарда. Більше того, Марш фактично повторив на Туманному Альбіоні долю Френка: прийшов минулої зими, впорався із завданням не вилетіти за підсумками минулого сезону, але провалився цього року. Примітно, що до зимового відрізка білі купували новачків явно під Джессі. Але не витримали після чергової вже осічки, у вигляді 0:1 з Ноттінгем Форест. Вже без американця павичі були близькі до сенсації з Манчестер Юнайтед, повівши у 2 м'ячі – але у результаті все закінчилося лише нічиєю. Ну, а на серйозну боротьбу в неділю, у повторному поєдинку з МЮ навряд чи всерйоз розраховували.

Статистика особистих зустрічей

Після повернення до АПЛ Лідс виграв у Евертона. Але потім чергуються перемоги ірисок та нічиї - от і в 1-му колі було 1:1.

Прогноз

Букмекерські контори більше чекають на перемогу ірисок, хоча їм буде складно. Обом потрібен, насамперед, результат. Отже, чекаємо тотал менше 2,5 голів з коефіцієнтом - 1,81 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.53
  • 3.48
  • 3.00
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 14
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.