Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 лютого 2023, 14:55
1289
0

Ноттінгем – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 18 лютого о 17:00 за Києвом

| Оновлено 18 лютого 2023, 14:55
1289
0
Ноттінгем – Манчестер Сіті. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

18 лютого на «Сіті Граунд» пройде матч 24-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ноттінгем Форест» зустрінеться з «Манчестер Сіті». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за європейським часом.

Ноттінгем Форест

Команда грає на рівні Прем'єр-Ліги вперше у цьому столітті. І спочатку здавалося, що нічого до ладу не вийде. Селекціонери перестаралися із підписанням новачків, і непросто було налагодити порозуміння між усіма цими футболістами. Втім, уже у другій половині осені лісники перетворилися. І, головне, не зупинилися і взимку (до речі, знову підписавши пачку нових виконавців, аж до Кейлора Наваса і Шелві, що прийшли в дедлайн). Поступившись у півфіналі Кубка Ліги Манчестер Юнайтед, і програвши йому ж 0:3 в АПЛ, далі в чемпіонаті новачок розпочав безпрограшну серію. Вона включала перемоги над Саутгемптоном, Лестером та Лідсом. Але з іншим новачком, Фулхемом, боротьби не вийшло – там усе закінчилося 0:2.

Манчестер Сіті

Клуб уже 22 лютого починає свій шлях до плей-оф Ліги чемпіонів. Цей турнір за умовчанням буде головним для гранда – загальновідомо, що він націлений на довгоочікуване завоювання Вухатого. Але навіть за Гвардіоли було досягнуто першого виходу у фінал турніру, і все закінчилося поразкою Челсі. Наразі все ще й ускладнено ситуацією на внутрішній арені. Так, у містян було багато невдач безпосередньо на футбольному полі. Лише взимку чемпіон втрачав очки з Евертоном та програвав дербі МЮ. А коли Арсенал несподівано програв Евертону, Сіті відповів такою самою люб'язністю, поступившись Тоттенхему. Втім, у наступному турі вже вдалося скоротити дистанцію, обігравши Астон Віллу. Ну, а в середу в очному поєдинку дотиснули канонірів у очному протистоянні. Утім, у підопічних Артети матч у запасі, а чемпіону не варто забувати про загрозу санкцій з боку Футбольної Асоціації.

Статистика особистих зустрічей

У 2009 році Ноттінгем Форест переміг у рамках кубка. Але після цього нова гра була на початку нового сезону вже в рамках АПЛ. Там усе закінчилося 6:0 на користь гранда.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що лісники зможуть зупинити чемпіона, що розігнався. Ставимо на перемогу Сіті при форі -1,5 гола з коефіцієнтом - 1,9 за Parimatch.

Parimatch
  • 9.20
  • 5.95
  • 1.35
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 03 травня 2024, 23:10 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

НОК України вимагає відсторонити веслувальників рф і рб від кваліфікації ОІ
Водні види | 04 травня 2024, 05:40 0
НОК України вимагає відсторонити веслувальників рф і рб від кваліфікації ОІ

У веслуванні на байдарках та каное в Угорщині допущені двійки екіпажів агресорів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.