Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Франція
| Оновлено 17 лютого 2023, 20:08
1075
0

Осер – Ліон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції

Поєдинок відбудеться 17 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 17 лютого 2023, 20:08
1075
0
Осер – Ліон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Франції
Getty Images/Global Images Ukraine

17 лютого на «Стад де Аббе-Дешам» пройде матч 24-го туру Ліги 1 Франції, в якому «Осер» зустрінеться з «Ліоном». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Осер

Команда на стику століть видала відмінний відрізок, взявши єдине в історії чемпіонство, здобула кілька разів кубки і дійшла до півфіналу Кубка УЄФА. Але, з іншого боку, не варто забувати, що на даний момент бургундці - це колектив, який важко, з 3-го місця Ліги 2 і через стикові поєдинки, повернувся в еліту. Спочатку підопічні Крістоффа Пеліссьє розглядалися як аутсайдери, і не змогли чимось здивувати. Мало перемог, мізерна кількість очок, та відповідні шанси на виживання. У 2023 році взагалі щось виходило в кубку, і то там все закінчилося 2:3 вдома з Родезом. З листопада в чемпіонаті була серія поразок із 7 турів поспіль, і лише з Реймсом, уже у лютому, зіграли 0:0. І навіть зі слабким Анжером усе закінчилося у минулому турі лише 1:1.

Ліон

Клуб не може не бути амбітним, дуже недавно саме він був силою №1 у Франції, штампуючи титули. Наразі актуальним завданням вважається місце у трійці лідерів та право зіграти у Лізі чемпіонів. Минулий сезон Пітер Бос провалив, але спочатку залишив за собою посаду – лише для того, щоб бути звільненим восени. Втім, і за Лорана Блана досить довго доводилося чекати якогось прогресу. Наразі ткачі пройшли у кубку чергового непростого суперника, Лілля (по пенальті після 2:2). І з кінця січня додав у Лізі 1, перемігши Аяччо з Труа в гостях при нічиїй з Брестом вдома. Вийшло розібратися і з Лансом. Героєм перемоги став Шеркі, що спочатку асистував Ляказетту, а потім сам оформив підсумкові 2:1.

Статистика особистих зустрічей

У Ліона 3 перемоги поспіль. Була пауза у десятиліття, але у серпні ткачі привітали новачка, вигравши в нього вдома 2:1.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що Ліон, який набрав форму, виграє знову. Погодимося з ними – ставимо на перемогу ткачів з коефіцієнтом – 1,79 за Parimatch.

Parimatch
  • 4.48
  • 3.94
  • 1.85
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.