Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 17 лютого 2023, 20:09
1226
1

Сассуоло – Наполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 17 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 17 лютого 2023, 20:09
1226
1
Сассуоло – Наполі. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

17 лютого на «Мапеї – Читта дель Триколорі» пройде матч 23-го туру Серії А, в якому «Сассуоло» зустрінеться з «Наполі». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Сассуоло

Клуб у середині минулого десятиліття пробивався до єврокубків, навіть взяв участь у груповому етапі. Та й попередньому наставнику, Де Дзербі, виходило претендувати на повернення туди, щоправда, за Роберто вище 8-го місця так і не піднялися. Зараз, за Діонізі як тренера, результати слабші (але треба пам'ятати, що практика продавати провідних футболістів нікуди не зникла) - чорно-зелені бовтаються в нижній частині турнірної таблиці. Минулий сезон закінчився на 11-й позиції, а зараз взагалі скочувалися чи не на межу зони вильоту. Втім, трійка аутсайдерів в Італії наразі визначилася досить чітко. Крім того, після невдалого відрізка, що затягнувся, з 1-м очком у 7 турах, вдалося спочатку звести внічию з Монцею і перемогти таких грандів, як Мілан і Аталанта. Та й з Удінезе у минулому турі, програючи 0:1 та 1:2, у підсумку взяли нічию.

Наполі

Команда, звісно, думатиме про старт у плей-оф Ліги чемпіонів. Вже у вівторок їхати до Франкфурта-на-Майні, до Айнтрахта, і саме тому саме підопічні Лучано Спаллетті відкривають цьогорічний тур у Кальчо. І залишається питання: який склад виставлятиме на цей поєдинок у Реджо-Емілії тренерський штаб партенопеї? Загалом, можна собі дозволити осічку. Адже клуб із півдня Італії зміг досягти неймовірного домінування на внутрішній арені. Хвіча та компанія не програвали нікому аж до кінця календарного року. Так, 2023-й розпочався з 0:1 проти Інтера, а потім був шокуючий виліт із кубка (вдома з Кремонезе). Але, схоже, нічого вже не завадить взяттю скудетто – статистика чудова. Не дивно, що й із Кремонезе взяли реванш за кубок, розгромивши новачка 3:0.

Статистика особистих зустрічей

У 2022-му році Наполі зміг виграти обидва поєдинки. Причому із загальним рахунком 10:1!

Прогноз

Букмекерські контори чекають лише на перемогу гостей. Можна ставити на те, що Наполі виграє при форі -1 гол з коефіцієнтом - 1,96 за Parimatch.

Parimatch
  • 5.60
  • 4.48
  • 1.63
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Топовый матч должен быть, думаю 3 банки тут будет точно. А так же думаю, что тут ТБ через ОЗ. И + отдельно ванную гол от Наполи во втором тайме. Итог 1-2 или 2-2.