Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 16 лютого 2023, 13:20
50341
24

Агент 007, кого замість Мудрика? Реакція фанатів Челсі на гру українця в ЛЧ

Лондонський клуб програв перший матч 1/8 фіналу ЛЧ «Боруссії Д» з рахунком 0:1

| Оновлено 16 лютого 2023, 13:20
50341
24
Агент 007, кого замість Мудрика? Реакція фанатів Челсі на гру українця в ЛЧ
Getty Images/Global Images Ukraine. Михайло Мудрик

У середу, 15 лютого, відбувся матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів між лондонським «Челсі» та дортмундською «Боруссією». Гра завершилася з рахунком 1:0 на користь німецького клубу.

Український вінгер «синіх» Михайло Мудрик провів на полі 71 хвилину, після чого був замінений на Мейсона Маунта. Статистичні портали WhoScored та SofaScore після матчу виставили Михайлу приблизно однакові оцінки: від WhoScored Мудрик отримав 6.5 балів, а від SofaScore – 6.6.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Багато вболівальників «Челсі» дедалі більше перестають вірити в те, що Мудрик почне показувати гарний футбол. У Twitter з'явився хештег «Мудрик 007», що означає 0 голів, 0 асистів та 7 ігор. Поки що у Михайла 4 гри за «пенсіонерів», тож фанати просто пророкують йому такий результат. Однак залишаються і ті, які все ще сподіваються і вірять, що українець знайде свою гру і буде показувати гарний результат за «Челсі»:

george: «Мудрик 007 – завантаження...».

CM: «Просто сподіваюся, що Поттер не посадить Мудрика на лаву запасних у вихідні, це не принесе йому користі. Як тільки ми почнемо грати та забивати, він буде сповнений впевненості, забиваючи голи та віддаючи гольові передачі».

DelaJonze: «Я не можу брехати. Мудрик не особливий. Такий м'який балерин. Нема шоу».

spitSMITH: «Я думаю, Мудрик учора грав нормально, кілька дурних пасів, але він все ще навчається. Все буде добре, безперечно».

Propa Chels: «Перший дотик гірший, ніж у Лукаку».

Sandty: «Може, Кукурелья і пасує тільки назад, але проблема Мудрика не в цьому...».

ichwane la zulu: «Мудрик був найгіршим у складі «Челсі» вчора».

Baba stan: «Зараз я віддав би перевагу Стерлінгу замість Мудрика».

Damian: «Я думаю, що вчора Мудрик був іскрою у грі, і часом «Боруссії» було важко з ним упоратися. Хоча він ще «іржавий». Декілька невдалих дотиків і невдалі передачі. Я думаю, якщо у нього буде трохи більше ігрового часу, більше м'яча біля його ніг, він буде дуже гарним гравцем».

Nitty Natasha: «Я хотів би підняти свою чашку чаю і подякувати Мудрику. Я сподіваюся, що він покаже більше крутих виступів разом з Хаверцем».

Nicolás Castelli: «Тепер ми знаємо, чому Кукурелья не віддавав на Мудрика. Він не може прийняти та контролювати м'яч!».

Zartek: «Я не хочу, щоб «Челсі» грав із Мудриком».

Burhan Ali: «Мудрик – якісний гравець, але він явно не увійшов до команди, і його потрібно якийсь час використовувати як ударну заміну, щоб відвернути від нього увагу. Стерлінг відразу ж потрапить до основи, як тільки прийде у форму».

Оцініть матеріал
(269)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tatiana Tam
Ще 2-3 такі феєричні матчі як 3 останні, сяде на банку, а там вже літом оренда близько
DK1961
Путем жесточайшего давления палкинд с серуном заставили парня перейти в Челси. Не его это клуб, сердцу не прикажешь...
GloryUkraine
Якби Мудрика підписали за, скажімо, 10 млн, то він би мав змогу та, найголовніше, час рости в Челсі, але за нього віддали величезні гроші і замість часу у нього важке ярмо на шиі і скоріше за все він його так і не потягне.
Boghdan1222
Мені не ясно чого вже другий український талант (після Шевченка) запхали в Челсі за гроші! Система роботи клубу там ніяк не підходить українцям! Шевченко хоч був вже зіркою світового масштабу - а Мудрик там пропаде ( і все через дибілізм і грошові апетити Ахметова)! 😠
Александр Науменко
Не змінюю своєї думки в тому, що Ахметов руйнує український футбол.
fitnes_sports066
Странно, но до успехов доходили, те кто был в системе шахтаря- кто шёл по карьерной лестнице, транзит через другой клуб в великий:
Пример
Шахтёр Уфа Манчестер Сити - Зинченко
Шахтёр зенит Бавария - тимощук
Шахтёр Генк Аталанта - Малиновский
Те кто на прямую шел всегда заканчивалась неудачно примеры
Шахтёр-барселона Чигринский
Шахтёр-аталанта Коваленко
Шахтёр Челси  ??? Ещё пару матчей время покажет Мудрик
bzzzzzz
у челси за последние 8 игр аж 3 гола, нуда конечно только мудрик и виноват что не сделал асисты и голы
Ефим Зильберштейн
  Ну слава богу нашли стрелочника! Мудрик виноват в поражении! А где были остальные защитники? Получают такие деньги и нихрена не делают!
dydyyura
этот Zartek: 
Serg S
не меліть дурню. Мудрик однозначно рівень АПЛ. Він це показав у матчі з Ліверпулем. Це був перший матч, і Мудрик був там найкращим. Питання в тому, що сталось потім???? і на це має дати відповідь тренеський склад. Бо не може хлопець розгубити все те, що показував. Щось сталось. А що? відомо лише їм. Мудрик дуже напружено почав грати, суєтитись, не знає де стати, не може прийняти мяч, він втратив впевненість. Вчора це було чітко видно, що проблема є. І вона явно не в тому, що Мудрик поганий гравець. Можливо йому треба було йти за Зінченком в Арсенал, там би йому було легше. Та все рішає бабло, навіть ціною карєри хлопця, Ахмєту насрати на своїх пацанів, на жаль.
Обсервер Влад
007 - оце так оптимісти уболівальники! З такою грою Мудрика хоч 700 матчів грай - все одно результат буде нулячий, як влане і сам Мудрик.