Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга конференцій
| Оновлено 15 лютого 2023, 23:09
807
0

Тренер АЕКу: «З Дніпром-1 ми маємо бути майже бездоганними»

Хосе Луїс Ольтра – про майбутню зустріч із «Дніпром-1»

| Оновлено 15 лютого 2023, 23:09
807
0
Тренер АЕКу: «З Дніпром-1 ми маємо бути майже бездоганними»
СК Дніпро-1

Головний тренер кіпрського АЕКу з Ларнаки Хосе Луїс Ольтра напередодні поєдинку плей-оф Ліги конференцій із «Дніпром-1» поділився очікуваннями.

«Завтра в нас дуже важливий та важкий матч. Ми граємо його завдяки доброму виступу на груповій стадії Ліги Європи. В нас є шанс перемогти завтра та – чому б і ні? – пройти до наступного раунду. Звичайно, це буде важко, тому що суперник має дуже сильну команду, сильних гравців. Вважаю, вони змінилися з часу наших попередніх зустрічей. Так, вони не мали офіційних матчів два місяці, але провели підготовку, йдуть першими у чемпіонаті України. Можливо, ми втратили фактор несподіванки, як це було, коли ми вибили їх минулого разу. Маємо показати себе з найкращого боку та уникнути помилок.

Пройти далі – дуже важливо для клубу, гравців, фанів, усього Кіпру. В нас попереду 180 хвилин гри, і ми маємо змагатися з першої до останньої. Закликаю вболівальників прийти на стадіон та створити неповторну атмосферу – для нас це дуже важливо. Повторюся, це буде зовсім інша річ, ніж наші попередні зустрічі. Ми маємо бути майже бездоганними, аби пройти далі.

Думаю, обидві команди стали кращими. Коли ми грали влітку, «Дніпро-1» вперше вийшов на поле після 6-місячної перерви. Вони прибули сюди на Кіпр, стикнулися з незвичною погодою, вологістю – все це створило фактор несподіванки, який був, на мене, важливим. Зараз у Ларнаці прохолодно, «Дніпро-1» провів вдало перше коло чемпіонату, набув впевненості. Ми також стали кращими. З минулого літа ми багато працювали і зараз демонструємо кращі результати, ніж на початку сезону. Думаю, нас очікують дві збалансовані гри. «Дніпро-1» має Піхальонка, Довбика, але до них додалися Пеглоу, Матарріта. У них добрі гравці. Але ми маємо боротися, забути попередні матчі проти цієї команди, ігри групового турніру. Маємо забути минуле та концентруватися на завтрашньому матчі, потім – на матчі чемпіонату, а потім – на матчі-відповіді у Кошице», – зізнався Ольтра.

Перша гра 1/16 фіналу Ліги конференцій АЕК Ларнака – «Дніпро-1» відбудеться у четвер, 16 лютого, початок – о 22:00.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.