Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 лютого 2023, 23:24
663
1

Боруссія Д – Челсі: чи затягнуть Мудрик, Фелікс та Фернандес Лондон до 1/4?

Челсі виграв лише два з останніх 12 матчів у всіх турнірах

| Оновлено 24 лютого 2023, 23:24
663
1
Боруссія Д – Челсі: чи затягнуть Мудрик, Фелікс та Фернандес Лондон до 1/4?

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу.
15 лютого. 22.00. Дортмунд. Зігналь Ідуна Парк.
Де дивитися - медіасервіс Megogo.

Прогноз від Parimatch Ukraine:
Перемога «Боруссії» Д – 2.50
Перемога «Челсі» - 2.90
Нічия – 3.35

Лондон

«Челсі» повертається в Лігу чемпіонів після провального відрізку в домашніх турнірах. «Сині» вилетіли з усіх англійських кубків, а у чемпіонаті Англії скотилися на дев'яте місце. Щоб виправити ситуацію, клуб взимку витратив 329 млн євро на новачків, серед яких опинився і Михайло Мудрик. Але поки що це не особливо допомогло, принаймні українець взяв участь у трьох матчах - всі закінчилися унічию (0:0 з «Ліверпулем» та «Фулгемом», 1:1 – з «Вест Гемом»). А загалом Мудрик, Жоау Фелікс, Енцо Фернандес, Ноні Мадуеке та Давід Датро Фофана на всіх поки що оформили 1+1 за системою «гол+пас». І все йде до того, що «Челсі» не гратиме в єврокубках наступного сезону. Тож від цього розіграшу варто брати по максимуму, поки тут все вдається. В групі Ліги чемпіонів у лондонці фінішували першим, обійшовши «Мілан», при тому, що програли перший матч загребському «Динамо» та попрощалися з Тухелем.

Дортмунд

«Боруссія» - одна з тих команд, яка після перерви на чемпіонат світу заграла новими фарбами. Команда Едіна Терзіча виграла усі 6 матчів в домашніх турнірах, забивши при цьому 17 м’ячів, та практично наздогнала «Баварію» в чемпіонській гонці. Від першого місця їх відділяє всього 3 очки (від берлінського «Уніона», що йде другим, - 2).

На користь німецькій команді і домашні стіни. За 12 матчів на «Зігналь Ідуна Парк» цього сезону вони поступилися лише одного разу та 8 разів перемагали. На рідній арені чорно-жовті не програли «Баварії» (2:2) у чемпіонаті та «Ман Сіті» у ЛЧ (0:0).

Взимку «Боруссія» вирішила одразу кілька важливих кадрових питань. По-перше, продовжила контракт з 18-річним Юссуфою Мукоко, крім того, підписала правого захисника свого прямого конкурента за титул в Бундеслізі «Уніона» Юліана Рюерсона, і на радість вболівальників попрощалися з Торганом Азаром, який далі гратиме за ПСВ. Щоправда, юний талант дортмундців Мукоко з «Челсі» не зіграє. Нападник травмувався в матчі з «Вердером» і пропустить до 6 тижнів.

Прогноз від Parimatch Ukraine

Аналітики першого легального букмекера в Україні та офіційного партнера «Челсі» саме лондонців вважають потенційними чвертьфіналістами. Коефіцієнт на вихід команди Поттера в наступну стадію Ліги чемпіонів – 1.59, на Дортмунд – 2.45. А ось в матчі на «Зігналь Ідуна Парк» експерти віддають незначну перевагу господарям. Поставити на перемогу «Боруссії» можна з коефіцієнтом 2.50. Виграш гостей запропонований з котируванням 2.90, нічия йде за 3.35.

Сині підходять до матчів 1/8 фіналу ЛЧ не в найкращій формі. Команда виграла лише два з останніх 12 матчів в усіх турнірах та зазнала аж шести поразок. Поставити на те, що лондонці не програють в Дортмунді, можна з коефіцієнтом 1.57. Найімовірніший результат першого матчу цього двобою - нічия 1:1. Котирування - 6.70.

Команди жодного разу не зустрічалися між собою, тож чекаємо дебюту. Обирай своїх улюбленців та заряджай на Лігу чемпіонів разом з Parimatch Ukraine!

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною
Футбол | 25 квітня 2024, 00:08 4
Лунін зізнався, чи був гол у скандальному епізоді матчу з Барселоною

Український воротар заперечує, що м'яч перетнув лінію

Куртуа розповів, у якій формі він зараз перебуває
Футбол | 25 квітня 2024, 20:10 0
Куртуа розповів, у якій формі він зараз перебуває

Бельгійський воротар близький до повернення у стрій

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Не думаю, що Челсі пройде далі. 
Ім би хоч в якісь єврокубки в наступному сезоні потрапити.