Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 лютого 2023, 12:22
10889
11

Баварія виграла у ПСЖ перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Єдиний гол для мюнхенського клубу забив Кінгслі Коман

| Оновлено 15 лютого 2023, 12:22
10889
11
Баварія виграла у ПСЖ перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

У поєдинку 1/8 фіналу Ліги чемпіонів зустрілися ПСЖ та «Баварія».

Гості активно розпочали зустріч, і вже на першій хвилині Шупо-Мотінг з-за меж штрафного пробив поряд зі штангою. Мюнхенці взяли м'яч під контроль, намагаючись знайти вільні зони біля штрафного майданчика ПСЖ. Господарі поля відповідали нечастими контратаками, які не завершувалися ударами по воротах.

Getty Images/Global Images Ukraine

У середині першого тайму мюнхенці посилили тиск на оборону суперників, але парижани не дозволяли створювати по-справжньому гольові моменти біля своїх воріт. Гостроту мюнхенцям вдавалося створювати лише ударами з-за меж штрафного майданчика. В одному з епізодів Коман не влучив у ближній кут, а із щільним ударом Кімміха впорався Доннарумма.

Перша половина зустрічі повністю залишилася за «Баварією», але відкрити рахунок мюнхенцям не вдалося. Підопічні Крістофа Галтьє переважно захищалися. Непомітним був Ліонель Мессі, який явно не набрав форми після пошкодження. Перед перервою аргентинець заробив перспективний штрафний, з якого сам пробив у «стінку».

На початку другого тайму тренерський штаб «Баварії» зробив заміну, яка невдовзі стала результативною. Девіс, який вийшов на поле, з лівого флангу зробив ідеальну передачу на Комана, і француз відправив м'яч у ворота своєї колишньої команди.

Getty Images/Global Images Ukraine

Тренерський штаб ПСЖ одразу спробував посилити атаку за рахунок виходу на поле Кіліана Мбаппе, але гості продовжували володіти територією. І мюнхенці ледь не подвоїли свою перевагу у середині другої половини зустрічі. Після прострілу Мусіали Шупо-Мотінг влучив у штангу, а потім Доннарумма здійснив сейв, відбивши удар Павара, який замкнув навіс з кутового.

І все ж, парижани знайшли в собі сили для штурму воріт «Баварії». Не реалізував вихід віч-на-віч з голкіпером Мбаппе, в цій же атаці Зоммер зреагував і на удар Неймара. Трибуни вибухнули, коли Кіліан замкнув простріл Мендеша, але після підказки відеоасистента арбітр зафіксував офсайд у португальця. Мав шанс врятувати зустріч і Мессі, але після його удару на шляху м'яча опинився Павар. Вже у компенсований час ще одна дуель захисника з аргентинцем закінчилася для Павара вилученням, внаслідок чого він не зможе допомогти своїй команді у матчі-відповіді.

«Баварія» втримала мінімальну перевагу і зробила крок до виходу до чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

ПСЖ – «Баварія» – 0:1

Коман (53)

Кімпембе (70) – Павар (26)

Павар (90+2, друга жовта картка)

ПСЖ: Доннарумма, Хакімі (Кімпембе, 46), Маркіньос, Рамос, Мендеш, Заїр-Емері (Руїс, 57), Перейра (Вітінья, 75), Верратті, Солер (Мбаппе, 57), Мессі, Неймар

«Баварія»: Зоммер, Павар, Юпамекано, де Лігт, Канселу (Девіс, 46), Кімміх, Горецка, Мусіала (Гравенберх, 87), Сане (Станішич, 90), Коман, Шупо-Мотінг (Мюллер, 76)

Арбітр: Майкл Олівер (Англія)

Стадіон «Парк де Пренс» (Париж, Франція)

ПСЖ – БАВАРІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

90’
Бенжамен Павар (Баварія) отримує червону картку.
53’
ГОЛ ! М'яч забив Кінгслі Коман (Баварія).
Оцініть матеріал
(53)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ramzes77777
У меня такая чуйка,что именно Бавария один из финалистов этой ЛЧ...
Voxa Hvedyk
Баварія
andre7723
Да мажорня уже не хочет играть,тот клуб сменить пытается,  3 пинсионера уже не могут,три игры влет по полной
VikyKrasotulechka90
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Макс Максов
Якесь дежавю... Знову 1:0 і знову Коман)
Octopus
Бавария и есть мешок. Это вам не Дортмунд, считающий каждую копейку и живущий на продажах игроков, Мюнхен проедает бабло своих спонсоров точно так же как ПСЖ, летом потратили 150 млн евро и сразу нашли спонсора на 250. А Коман воспитанник ПСЖ, у баварского паразита своих воспитанников ноль.