Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2023, 23:21
19530
5

ШАЦЬКИХ: «Установка на гру з Динамо була дуже короткою»

Наставник «Пахтакора» – про спаринг з «Динамо»

| Оновлено 14 лютого 2023, 23:21
19530
5
ШАЦЬКИХ: «Установка на гру з Динамо була дуже короткою»
ФК Пахтакор. Максим Шацьких

Головний тренер ташкентського «Пахтакора» Максим Шацьких, який свого часу грав та працював у «Динамо» Київ, поділився думкою щодо товариської зустрічі із українською командою на передсезонному зборі в Туреччині. Підопічні Шацьких, як відомо, переграли динамівців Києва з рахунком 1:0.

«Просто ця перемога особисто мені подвійно і навіть втричі приємніша за будь-яку іншу перемогу. Але я не налаштовував команду на якийсь особливий матч, не казав їм, що треба кров із носа перемогти чи щось таке. Абсолютно ні. У нас була дуже коротка установка на гру, нагадав хлопцям ключові речі та вийшли грати. Не було й близько ніякого накачування щодо того, що треба обов'язково перемогти.

Але завершити матч із таким результатом усім, звичайно, приємно. Це таки київське «Динамо» — еталон українського футболу. Так само, як «Пахтакор» — це еталон узбецького футболу. Приємно. А головне, що на тлі такого суперника побачили те, що бажали побачити від хлопців, команди. Побачили, як терпимо, як рухаємось і в якому напрямку.

Загалом, гадаю, гра вийшла досить цікавою. Обидві команди показали непогані швидкості. Але «Динамо» та «Пахтакор» провели матч по-різному. У нас вже завершення зборів, і ми 90 хвилин грали одним поєднанням футболістів, а наш суперник у другому таймі випустив новий склад.

«Пахтакор» відмовився грати на цьому зборі із російськими командами? Звичайно! Це навіть не обговорюється! Ми від початку так і планували наш збір – ані грати з російськими командами, ані жити разом. Керівництво нашого клубу чудово знає та повністю поділяє, підтримує позицію і мою особисто, і всього тренерського штабу щодо цієї війни проти України, цієї абсолютної гидоти», – зізнався Максим Шацьких.

Оцініть матеріал
(165)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Витвицький
Макс і Пахтакору респект за позицію
vruthiy-112
Повага, дякую.!!! Ташсельмаш,  Алайський ринок,  Чирчик - пам'ятаю .!!!
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Алекс Морган
Головне питання, чи застосовував Макс конспекти Лобановського)