Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 17 лютого 2023, 05:06
2698
9

Данило КОЛЕСНИК: «Кожна людина з російським паспортом має страждати»

Нападник «Минаю» – про бійку на зборі в Туреччині

| Оновлено 17 лютого 2023, 05:06
2698
9
Данило КОЛЕСНИК: «Кожна людина з російським паспортом має страждати»
ФК Минай

21-річний нападник «Миная» Данило Колесник розповів про виграну бійку з футболістами російського «шинника».

«Двоє зайшли в жіночий туалет. Один був гравець, а інший – не знаю, чи тренер, чи помічник тренера. Ми це побачили, я пішов за ним туди. Заходжу, а там знаходилася працівниця готелю. Вона думала, що це гравець нашої команди. Вона попросила його забрати, після чого я відповів, що це не наш футболіст.

Ми вийшли, а він каже: «Йди прибери там, я наригав». Вона починає англійською казати, а він їй: «Ти що не розумієш, іди і прибери. Ні, то давай я сам піду і приберу». Вона йому продовжує пояснювати англійською, а він їй каже: «Я тебе не розумію, скажи нормальною мовою – російською». Це мене дуже «схарило». Покликав його: «Ходи, тобі роз‘ясню твоєю мовою».

Так вийшло, що пару ударчиків він отримав, розвернувся і втік. Після чого спустилося 5-6 осіб їхньої команди, почалися ті гойдалки. Охорона готелю стримувала, набігло багато сек‘юріті. Забрали цього хлопця, він там ще «скакав».

Сіли в ліфт і почали до нас: «Все, хлопці, йдіть н****, ми відпочиваємо, ви відпочиваєте». А цей п’яний почав нецензурні слова казати, «дебіли» там, туди-сюди. Ліфт зачинився, наша команда спустилася, і ми побігли по сходах на третій поверх. Там вже пів команди їхньої, наші прибігли. І почалося.

Пацани з «Миная» відразу всі були в коридорі. Були налаштовані, щоб провчити цих галімих у******. Це накипіло. Дивлячись на новини, як там наші захисники страждають… Вважаю, що кожна людина з російським паспортом повинна також страждати. Тому ні в кого не було роздумів залагодити конфлікт», – сказав Колесник.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Alex906
Когда твою страну разрушают и убивают твоих людей и в это время бляцкая вата бубнит заученное что мы братские народы и давайте жить дружно вы это время ракета летит в дом Днепре где находят труп ребенка с игрушкой в руке то хочется сказать сколько можно терпеть это наебалово .Нужно бить и убивать русских где только можно .Это мусор .твари .выродки антилюдские 
Gold Stoned
Смерть россии! Тільки смерть
Gargantua
вот это уже похоже на правду.
а то по началу откровенный бред писали, то "требовали исполнить гимн", то "спрашивали у русского понимает ли он русский".
только еще надо добавить, что турки говорят обе компании были сильно нетрезвые, и перед этим поотдельности, но заказывали одно и то же виски с колой.