Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2023, 18:54
6641
14

шинник опублікував офіційну заяву щодо бійки з Минаєм

російський клуб виклав свою версію подій

| Оновлено 14 лютого 2023, 18:54
6641
14
шинник опублікував офіційну заяву щодо бійки з Минаєм

Футбольний клуб «шинник» (росія) опублікував на своєму офіційному сайті заяву з приводу бійки з гравцями «Минаю» у готелі в Туреччині:

«Ввечері, 13 лютого на території готелю «Сігінус», що у місті Белек (Туреччина), в якому проживає наша команда, стався інцидент із футболістами української команди «Минай».

У зв'язку з цим футбольний клуб «шинник» офіційно заявляє, що не є ініціатором конфлікту. Наші футболісти вчинили як справжня команда, заступившись за свого одноклубника, на якого було вчинено напад. За результатами медичного огляду серйозних травм у футболістів «шинника» виявлено не було. Зараз наша команда перебуває в безпеці, і клубом було ухвалено рішення, щоб уникнути подальшого конфлікту, переміститися в інший готель.

Слід зазначити, що бронювання даного готелю відбулося ще в листопаді 2022 року при дотриманні умов безпечного знаходження нашої команди. Ми вважаємо неприйнятним та засуджуємо будь-які форми насильства та відстоюватимемо не лише інтереси клубу, а й інтереси нашої країни. У ситуації розбираються правоохоронні органи».

Раніше свою заяву щодо інциденту опублікував «Минай». За версією українського клубу, причиною конфлікту стала хамська поведінка представника «шинника» по відношенню до робітниці готелю та провокаційні вигуки у бік гравців «Миная».

Оцініть матеріал
(40)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
elPadrino
они даже лекалы не меняют,здесь выскочила команда,чтоб защитить одноклубника,24 февраля ввела войска,чтоб защитить жителей Донбасса. Не хватает только лабораторий
Alex906
Их бьют не потому что кто-то сказал или заступился .Их бьют потому что ватная мразь терроризирует мир и не дает людям покоя 
umnuy2
жест доброй воли и перемещение на более выгодные позиции
Володимир Підвірний
Всюди москаля товчуть, а воно лізе і лізе. Молодці минайці, хоч з готелю цю нечесть прогнали. 
Alex906
Предлагаем подать заявление в фифа что украинцы это террористы и избили ни в чем не повинных спортсменов россии.Ведь это же преступление против хороших людей .И дайте побольше огласки по всему мира что русских хороших людей вдруг избивают 
Почему ? За что ? 
ALKOSruLKA
а взагалі - непоганий флешмоб на відпочинку - "відпиZди зауральську свинос0баку"
ALKOSruLKA
каZапи зупиняються там, де їм дають по зубам!