Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 16 лютого 2023, 20:26
1347
0

Баєр – Монако. Прогноз та анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 16 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 16 лютого 2023, 20:26
1347
0
Баєр – Монако. Прогноз та анонс на матч 1/16 фіналу Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

16 лютого на «Бай-Арені» пройде перший матч 1/16 фіналу Ліги Європи, в якому «Баєр» зустрінеться з «Монако». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Баєр

Команда минулого сезону, під керівництвом Георардо Сеоані, змогла повернутися до квартету лідерів Бундесліги. Але після блискучого стартового року в Німеччині у швейцарця не задався початок нового розіграшу, і з ним у Леверкузені без сентиментів, досить швидко, попрощалися. Аспіринників очолив Хабі Алонсо, не лише легендарний хавбек, а й перспективний тренер. З іншого боку, у іспанця це перший досвід роботи на такому рівні, і виходить не все. Хоча прогрес є, і вже восени він встиг у Лізі чемпіонів хоча б взяти 3-є місце у групі, що й дозволило перебратися до плей-оф Ліги Європи. Варто зазначити, що для цього потрібно було випередити такого потужного конкурента, як мадридський Атлетіко. Та й узимку Баєр виглядав досить симпатично, нехай і не обходилося без осічок.

Монако

Клуб що за Ніко Ковача, що за Філіппа Клемана показує приблизно ідентичні результати. За хорвата вдалося повернутися на 3-є місце. Бельгієць, прийшовши протягом минулого сезону, зумів захистити бронзу. Та й зараз є непогані шанси поборотися за такі ж позиції у Лізі 1. Ось тільки у Лізі чемпіонів двічі поспіль були образливі вильоти у кваліфікації – 2021-го року від Шахтаря, минулого літа – від ПСВ. Після цього французи перебралися до Ліги Європи, де виглядали успішніше. Вони набрали в компанії із Црвеною Звездою, Ференцварошем та Трабзонспором 10 очок. Цього цілком вистачило для того, щоб вийти у плей-оф. Ось тільки туди монегаски вийшли з 2-го місця, тож доведеться розпочинати виступи вже у лютому, зі стадії 1/16.

Статистика особистих зустрічей

Клуби перетиналися тричі, весь час у Лізі чемпіонів. У 1997-му та 2014-му роках кращим був Монако - 3 перемоги та нічия. І лише у 2016-му році Баєр виявився сильнішим: 1-1 на виїзді, 3-0 вдома.

Прогноз

Букмекерські контори симпатизують німцям, що грають удома. Але з урахуванням їхньої нестабільності та гарної форми Монако, варто ставити на обидві заб'ють з коефіцієнтом - 1,65 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.00
  • 3.94
  • 3.82
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос
Бокс | 11 травня 2024, 08:47 1
Де дивитись онлайн бій Василь Ломаченко – Джордж Камбосос

12 травня в австралійському Перті пройде поєдинок за титули IBF та IBO

Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі
Теніс | 10 травня 2024, 19:05 11
Світоліна з бубликом розгромила екс-5-ту ракетку на великому турнірі в Римі

Еліна у двох сетах розібралася з Сарою Еррані в 1/32 фіналу змагань WTA 1000

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.