Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 14 лютого 2023, 17:33
363
0

Шосте рандеву Дніпра та Сокола та назріваючий рекорд

У Калуші відбудеться центральний поєдинок мід-віку

| Оновлено 14 лютого 2023, 17:33
363
0
Шосте рандеву Дніпра та Сокола та назріваючий рекорд
ФХУ. «Дніпро» та «Сокіл» вшосте зіграють у сезоні

Національна першість України виходить на фінішну пряму. До завершення регулярної частини чемпіонату командам залишається провести по 7-8 ігор, а чемпіону країни київському «Соколу» ще менше - шість поєдинків.

14 лютого, вівторок

«Берсерки» – «Кременчук». Кременчук. 14.00

«Дніпро» -«Сокіл». Калуш. 18.00

15 лютого, середа

«Легіон» - «Сокіл». Калуш. 14.00

«Дніпро» - «Київ». Калуш. 11.00

16 лютого, четвер

«Дніпро» - «Київ». Калуш. 14.00

Суперпротистояння дня відбудеться у Калуші, куди заглянула друга команда чемпіонату «Сокіл» (53 очки) на рандеву з третім «Дніпром» (51 бал). Кияни поки що випереджають команду Олександра Бобкіна на два пункти в таблиці, але «щуки» мають два матчі в запасі та у разі перемоги обійдуть колектив Костянтина Сімчука.

Херсонський колектив минулого тижня готувався до найближчих ігор без головного тренера Олександра Бобкіна та його помічника Руслана Борисенка, які возили на збори до Угорщини юніорську збірну України (U-18). Тренуваннями «Дніпра» змушений був вже не перший раз керувати універсальний помічник Микита Васильєв, який сам почав активно займатися на льоду і сьогодні може дебютувати за «щук» у якості граючого гендиректора клубу! Зазначимо, що половина херсонської команди минулого тижня підхопила вірус, але вже напередодні всі хокеїсти одужали та повернулися до загальної групи.

У «Сокола» велика втрата у складі одна – Роман Благий. Другий бомбардир команди отримав двоматчеву дискваліфікацію за контакт із суддею, тому на виїзд до Івано-Франківської області навіть не поїхав. Натомість повернувся до складу головний бомбардир в історії чемпіонатів України Сергій Бабинець (199 шайб). Форвард киян та за сумісництвом генменеджер юніорської збірної України повернувся зі зборів із Будапешта і вже сьогодні готовий підкорити нікому досі недосяжну висоту у 200 шайб!

Додамо, що в особистих зустрічах нинішнього сезону-2022/23 перевага поки що на боці «Сокола» - три перемоги та дві поразки. У сьогоднішній зустрічі команди закривають очне протистояння між собою у «регулярці».

З інших подій на тижні цікаво буде спостерігати, як «Харківські Берсерки» у складі з тренерами, що повернулися у професійний спорт, Павлом Легачевим та Ігорем Шаманським спробують допомогти команді перервати кошмарну серію з 15-ти поразок поспіль! І чи зможе дебютант ліги калуський «Легіон» (35 очок, 4 місце) у складі із найрезультативнішою трійкою турніру (Луговий – Захаров – Ромащенко) продовжити далі свою рекордну 10-матчеву ходу з набраними очками в іграх чемпіонату?!

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.