Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2023, 17:00
4635
11

Гендиректор шинника: ступінь важкості отриманих у бійці травм уточнюється

13 лютого українські гравці «Минаю» побили росіян із «шинника» в Туреччині

| Оновлено 14 лютого 2023, 17:00
4635
11
Гендиректор шинника: ступінь важкості отриманих у бійці травм уточнюється
ФК Минай

Генеральний директор «шинника» Сєргєй Кулаков в інтерв'ю ЗМІ рф підтвердив, що в Туреччині сталася бійка гравців ярославської команди з українськими футболістами з клубу «Минай»:

«Не можу вам розповісти подробиці того, що сталося, тому що я перебуваю в ярославлі, а команда – у Туреччині. Наразі ми визначаємо обставини, після чого виступимо з офіційною позицією. Щодо серйозності травм, у мене немає жодної інформації. Природно, що під час бійки можуть бути травми. Можу сказати, що між росіянами та українцями була сутичка. Хто брав участь у ній – ми зараз з'ясовуємо.

Усі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Ми не знали, що українська команда проживатиме у готелі. Ми бронювали готель ще в листопаді, у нас була позиція, щоб у готелі не проживали українські футболісти, щоб уникнути конфліктів. На той момент там нікого не було. Чому в готелі з'явилася українська команда – питання до готелю, ми розбираємося в цьому питанні. Я все чудово розумію: бізнес, гроші та все інше, але безпека має бути на першому місці.

Я знаходжуся в ярославлі, у мене немає докладної інформації. Потім все опублікуємо на сайті. Найголовніше, що наразі футболісти перебувають у безпеці. Те, що написано про травми футболістів, поки що лише написано. Ступінь важкості отриманих у бійці травм встановлюється».

Прес-аташе «шинника» Ігор Мережин також підтвердив факт бійки гравців ярославської команди з українськими футболістами з клубу «Минай»: «Такий факт був. Постраждали декілька людей, але нічого серйозного, жодних переломів немає».

Як повідомлялося, 13 лютого українські гравці «Мінаю» побили росіян із «шинника» у масовій бійці в одному з турецьких готелів.

Поліція Анталії не отримувала звернень у зв'язку з конфліктом: «До нас ніхто не звертався щодо будь-якої бійки в готелі. Затриманих у зв'язку із цією ситуацією у нас немає», – повідомили у поліцейській дільниці.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Пышненко
Этот случай, надеюсь, дойдет до МОКа, до Баха? Пусть думают.
Alex906
Какой смысл пускать террористическую погань на Олимпиаду ? Я го что их будут бить даже в кустах найдут.Ходить на соревнования с нарядом полиции глупо .это как каторжные .скорее отправят домой в концлагерь чтобы избежать массовых побоищ
AndiM
Шкода що струсів мозку апріорі не може бути у адічалих кацапє3Dалів, бо мозку ніт.
Alex906
Хотя бы обрадовал что один ватник сдох от побоев .Вот бы радости было на весь день 
Alex906
Ждём сообщений о гендиректора шинника что хоть одно скончалось под тяжёлыми кулаками украинских спортсменов 
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
simon andre
Мало верится что это произошло . А пиар для миная   и шинника хороший . После Данило Сикана теперь каждый день будут новости . Вопрос к минаю как они могли жить с московитами в одном отеле ? Пусть ответят .