Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2023, 13:48
18366
9

Бійка гравців Миная з шинником. Стали відомі подробиці інциденту

Футболісти українського клубу поставили логічне питання росіянам

| Оновлено 14 лютого 2023, 13:48
18366
9
Бійка гравців Миная з шинником. Стали відомі подробиці інциденту
ФК Минай

У Туреччині, де зимовий тренувальний збір проводить команда УПЛ «Минай», сталася масова бійка між футболістами українського клубу та російського «шинника» з ярославля. За інформацією джерела, інцидент стався в готелі Royal Seginus.

Декілька Telegram-каналів повідомили, що гравці «Минаю» попросили заспівати представників «шинника» гімн України, проте тепер стали відомі деталі.

За інформацією Telegram-каналу Baza українські футболісти запитали у росіян, чому вони не виходять на мітинги проти чинної влади росії:

Усі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«За словами російських футболістів, українці з команди «Минай» спеціально провокували їх на бійку в турецькому готелі Royal Seginus.

Увечері кілька гравців закарпатського клубу «Минай» підійшли до футболістів із ярославського «шинника», щоб з'ясувати, чому вони не протестують проти влади та не виходять на майдани. Але діалогу не вийшло. Через деякий час одного з російських футболістів побили у ліфті – перед цим українські гравці запитали, чи він розмовляє російською. Після цього між спортсменами розпочалася масова бійка. Футболісти «шинника» вважають, що українці знали про прибуття російської команди до готелю та спеціально готувалися до бійки, провокуючи їх проукраїнськими гаслами.

Щоб заспокоїти спортсменів, до готелю довелося викликати поліцейських, проте ні затримувати, ні оформляти документи вони не стали. Усього за підсумками бійки постраждали четверо російських футболістів, і тепер неясно, чи зможуть вони грати найближчим часом – їх мають перевірити на переломи.

За словами одного з футболістів «шинника», вже після бійки один із співробітників штабу української команди попередив їх, що росіянам краще швидше виїхати з готелю. Тому що українці «налаштовані серйозно» і «конфлікт може спалахнути з новою силою».

Чому футболісти «Минаю» та «шинника» були поселені в один готель у Туреччині – незрозуміло. Цікаво те, що закарпатський клуб уже мешкав 3 дні з представниками команди з ярославля. Під час першої частини зимових зборів «Минай» знаходився в одному з готелів Аланії, де також були і гравці «шинника». Незабаром клуб з росії поїхав з того готелю, а «Минай» поїхав до Лари на другу частину зимових зборів. Вчора ввечері, 13 лютого, у готелі в Ларі знову з'явився «шинник».

Оцініть матеріал
(174)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Знову розгром. Шахтар не мав проблем у грі проти Чорноморця
Футбол | 05 травня 2024, 19:54 124
Знову розгром. Шахтар не мав проблем у грі проти Чорноморця

Команди у сезоні грали три рази, і всі матчі впевнено виграли «гірники»

БУЯЛЬСЬКИЙ: «Поки Волошин думав і замахувався, я вже пробив та забив»
Футбол | 06 травня 2024, 00:47 0
БУЯЛЬСЬКИЙ: «Поки Волошин думав і замахувався, я вже пробив та забив»

Капітан «Динамо» прокоментував розгром «Колосу» у матчі УПЛ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Злий Глобинець
Молодці, що кацапам накостиляли!
Alex906
Спрашивать у русского почему ты не выходишь на митинги против путина это равно спрашивать раба почему ты сидишь в незапертой клетке и не вылазишь а продолжаешь грязные прутья лизать .Русский это ничтожное создание .особь поесмыкаюшаямя перед хозяином .Уверен они даже не поняли о чем их спрашивали 
Alex906
Бить бить подонков .террористов везде где встретишь 
Dnipro1995-55
Уверен, что время вести беседы, переговоры и договоры с нелюдью из эрефии, давно прошло! Их нужно объявить вне закона, изгнать из захваченных ими территорий и забыть на века! Бить их нужно всегда но везде, часто но больно! Будь оНе прокляты! ИМХО!
fitnes_sports066
Можно покрупнее теперь брать, например, Локомотив, Спартак, Динамо Москва и поучать. Турция поможет подселить.
ALKOSruLKA
лаптям надавали заслужених плюх
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Gargantua
украинские игроки спросили игрока "Шинника" разговаривает ли тот по русски?
верю, что так и было )