Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
|
4076
6

Брюгге – Бенфіка. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 15 лютого о 22:00 за Києвом

Брюгге – Бенфіка. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine. Роман Яремчук

15 лютого на «Ян Брейдел» пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому «Брюгге» зустрінеться з «Бенфікою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Брюгге

Клуб став 1-м із відкриттів групового етапу Ліги чемпіонів. Там вони послідовно обіграли всіх супротивників – і «Байєр», і «Порту», і «Атлетіко». Потім, правда, «синьо-чорні» помітно зменшили оберти, і за 2-е коло взяли лише пару очок, з іспанцями та німцями (обидва рази по 0:0 вдома), але, звичайно ж, без проблем пробилися до плей-оф. Але, по суті, це єдиний серйозний успіх команди цього сезону. Адже зараз гранд із Бельгії навіть на внутрішній арені відверто не вражає. Вже й наставника змінили, обравши Скотта Паркера. З ним хоча б перестали програвати, але й перемог обмаль, що не дозволяє повернути собі лідерство у Жупілер-Лізі. Із «Юніоном» теж обмежилися якими вже 1:1.

Бенфіка

Команда вже кілька років не вражала. Ніяк «орли» з Лісабона не можуть взяти якийсь титул, у тому числі і за такого маститого наставника, як Жорже Жезуш. Його чи не єдиним успіхом став прохід рік тому до плей-оф Ліги чемпіонів. Зараз, за Рогера Шмідта, це без проблем повторили. Причому вони не лише вибили у кваліфікації «Мідтьюлланд» із київським «Динамо», а й, головне, двічі обіграли восени «Ювентус», взявши 2-е місце у групі. Більше того, португальці й ПСЖ не поступилися, зігравши двічі по 1:1. У результаті французи отримали в 1/8 у суперники «Баварію», а «Бенфіка» - лише «Брюгге». Ще й зберегли до початку плей-оф гарну форму. У Прімейрі виходить беззастережно лідирувати. А ось у кубку минулого тижня була поразка «Бразі», хай навіть і лише за пенальті.

Статистика особистих зустрічей

Це буде перше протистояння між клубами за всю історію.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять в успіх Брюгге. Він справді не вражає, тож погодимося з тим, що «Бенфіка» має оформлювати перемогу ще в 1-му, гостьовому поєдинку проти представника Бельгії з коефіцієнтом - 1,87 за Parimatch.

Parimatch
  • 4.54
  • 3.72
  • 1.90
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
123455432
Бенфіка обігнала ПСЖ в групі та стала першою*, а не другою
Mac_Gyver
У Романа Яремчука есть возможность делом доказать Бенфике, что те зря отпустили его в Брюгге. Ну и доказать Брюгге, что бельгийцы не зря его выкупили у Бенфики. 
Remark
Ну тут вроде усьо должно быть лягко! Брюгге дырявый страшно, поэтому Беня забьет. Можно Беню брать ИТБ 1. Хотя в принципе Брюгге дома играет без сливов, поэтому вероятно и их гол, но тут чуть меньше шансов. Я думаю, итог 1-1 или 1-2.
Gargantua
слишком большие ожидания легкой победы Бенфики.
я всегда остерегаюсь таких игр
KIEWADIM
Поставил последние 5 баксов на Бенфику