Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 лютого 2023, 02:54
3062
3

БЕНІТО: «В рф важко ходити вулицями. Фани зеніта ненавидять темношкірих»

Нігерійський півзахисник «Динамо» розповів про проблему расизму

| Оновлено 14 лютого 2023, 02:54
3062
3
БЕНІТО: «В рф важко ходити вулицями. Фани зеніта ненавидять темношкірих»
ФК Динамо Київ. Беніто

Нігерійський півзахисник «Динамо» Беніто розповів про проблему расизму:

«Я жив у рф і можу сказати, що український народ більш доброзичливий. Справа в тому, що росіяни дуже радикальні. Подивіться, скільки іноземців ходять вулицями Києва. Багато індусів, африканців, американців, європейців. А от у рф іноземцям важко ходити вулицями. Українці дуже гостинні, вони раді туристам, відкриті, дружелюбні до всіх. І росіянам не вистачає такої гостинності, яка характерна для вас.

Так, в рф багато расизму. Фани зеніту ненавидять темношкірих, ви ніколи не побачите там африканців. Бразильців, аргентинців можна, але не африканців. Їхні фани принижують нас, це просто зло. Жахливий випадок був у Тамбові. Ми грали матч. Наш фанат почав кричати в мій бік расистські образи. Уявіть собі, на гравця своєї команди.

Загалом, у мене не вкладається це в голові. А от в Україні я не мав таких випадків. Тут практично всі іноземці почуваються комфортно. У «Динамо» навіть багато українців розмовляють англійською, є з ким поспілкуватися. А щодо рф, то я краще промовчу».

Оцініть матеріал
(20)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
maxno
Фашизм в россии это нормальнле явление у них все цветные кроме них. А НА самом деле это просто нельзя себя так вести . Они со своим величием стали как фашасты Гитлера .
123455432
Респект цьому хлопчині. Сподіваюся він так само гарно вміє грати у футбол
Віталій Ткачук
Рашисти увесь світ ненавидять. До чого тут колір шкіри? В фюрера ще з дитинства комплекс неповноцінності, й до цих пір він його не подолав. З діда все пісок сиплеться, але все одно прагне стати імператором).