Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 лютого 2023, 20:14
6925
18

УАФ випустила календар без Закарпатської області. Названо причину помилки

Дизайнер, що примудрився загубити цілу область, отримав догану

| Оновлено 13 лютого 2023, 20:14
6925
18
УАФ випустила календар без Закарпатської області. Названо причину помилки
KDK

Українська асоціація футболу визнала, що випустила сувенірний календар УАФ без Закарпатської області, бо «дизайнер примудрився її загубити».

У соцмережах почали обговорювати, що серед сувенірів, які продавали в УАФ, опинився календар із картою України без Закарпатської області.

Заява Української асоціації футболу

«Друзі, нам дуже прикро це констатувати, але в сувенірному календарі УАФ за минулий, 2022 рік, була допущена прикра помилка.

На одній зі сторінок календаря на мапі України дизайнер примудрився «загубити» цілу Закарпатську область. Дякуємо уважним вболівальникам, які й помітили помилку! Щиро просимо вибачення в усіх патріотів і шанувальників футболу із Закарпаття та всієї України за це виключно технічне непорозуміння!

Дизайнер вже отримав догану, зобов’язання позапланово перерахувати донат на ЗСУ та придбати додому величезну карту України, де зображені і Закарпаття, і Крим, і Донецька, і Луганська області, і всі-всі регіони нашої рідної Батьківщини, яка героїчно дає відсіч російським окупантам. Ще раз просимо пробачення, дякуємо за розуміння і бажаємо усім нам якнайменше помилок в житті та роботі!»

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 18
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
APL
УАФ в свому репертуарі, даже не здивувався, от тільки цікаво скільки УАФ відмиє на цих календарях бабла для виправлення помилки?
jugulator
Кто-то же должен был утвердить макет в печать. И этим не дизайнер занимается.
14sergey1953
Перед выходом, должно же руководство просматривать.
Вова Чертрогатый
позирай но... шо то є?
nivavn
Орбану не показуйте, зіп'єця старигань...
Муґунот Уух
дизайнер часом не мадяр? чи може таварісчя вже "задонатили" якісь орбан із сійярто.
якби він не зобразив Крим, було б хоч зрозуміло - взяв карту з якихось лояльних расії джерел. такого "добра" зараз трохи є. але без  Закарпаття? відчепити його можна лише навмисно.
але в першу чергу цей випадок знов підкреслює низький рівень працівників сьогоднішньої фе-фе-у. цей, вибачте на слові, "дєзігнєр", він сам працює, сам приймає рішення? сам друкує? де усілякі там редактори, консультанти, корректори...? хтось же візував цей "праєкт", підписував до друку, таке інше. невже в цьому ланцюжку не знайшлося однієї (!) грамотної та уважної особи???
і як би Павелко і Ко на намагались знайти "стрєлочніка", вина цілком і повністю лежить не УАФ. і карати, в першу чергу, потрібно її працівників.
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил