Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 14 лютого 2023, 21:25
5091
1

Мілан – Тоттенгем. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 14 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 14 лютого 2023, 21:25
5091
1
Мілан – Тоттенгем. Прогноз та анонс на матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

14 лютого на Сан-Сіро пройде перший матч 1/8 фіналу Ліги чемпіонів, у якому «Мілан» зустрінеться з «Тоттенгемом». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Мілан

Клуб за Стефано Піолі додав, причому дуже різко – чого варте торішнє «скудетто», перше за десятиліття! Крім того, після довгої паузи команда змогла двічі поспіль зіграти у Лізі чемпіонів. І восени, з 2-ї спроби, змогли вийти із групи. Нехай навіть там був не найскладніший набір суперників - «Ред Булл» (Зальцбург), «Динамо» (Загреб) та «Челсі». Англійцям програли обидва поєдинки, але, закінчивши перемогами над австрійцями та хорватами, італійці таки пройшли до плей-оф. Непоганими, хай і не блискучими, були результати червоно-чорних і на внутрішній арені. Але після паузи, взимку вони відверто втратили гру. Вже оформлено виліт із кубка, а в Суперкубку було 0:3 із «Інтером». У Серії А вийшло справжнє піке у вигляді затяжної серії без перемог. Лише 1:0 із «Торіно» перервало цю смугу минулої п'ятниці.

Тоттенгем

Команда може здивувати навіть сама себе. Причому як і позитивному, і у негативному сенсі. Чого варті зимові протистояння проти «Манчестер Сіті», коли спочатку поступилися чемпіону, хоча до перерви забили 2 м'ячі. Проте потім за рахунок єдиного голу Кейна взяли реванш над «містянами» вдома. Але що толку, якщо потім були 1:4 з «Лестером»? Нестабільно, але в результаті успішно грали підопічні Антоніо Конте після довгоочікуваного повернення до Ліги чемпіонів. Зі «Спортингом», наприклад, набрали всього 1 очко. Але за рахунок непоганих результатів із «Айнтрахтом» і, головне, парі перемог над «Марселем» вдалося пройти до плей-оф. Усе остаточно вирішилося лише у 6-му турі, у Франції, де господарі відкрили рахунок «у роздягальню», але Хейб'єрг на 95-й хвилині оформив підсумкові вольові 2:1 на користь англійців.

Статистика особистих зустрічей

В офіційних поєдинках клуби грали у Кубку УЄФА у 1972-му році та у Лізі чемпіонів-2011. Обидва рази англійці вигравали 1-й матч і зводили внічию 2-й.

Прогноз

Букмекерські контори вважають шанси пари рівними. З урахуванням того, що це лише перший поєдинок і все вирішиться у «відповіді»,
рекомендуємо ставити на «всього менше 2,5 голів» з коефіцієнтом – 1,88 за Parimatch.

Parimatch
  • 2.74
  • 3.28
  • 2.89
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Old  Т
Вот тут то Сон, Кейн и Ришарлисон сыграют на всю катушку. Тотнем это умеет показывать в Лигах.