Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 15 лютого 2023, 02:21
491
0

Норвіч – Халл Сіті. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипу

Поєдинок відбудеться 14 лютого о 21:45

| Оновлено 15 лютого 2023, 02:21
491
0
Норвіч – Халл Сіті. Прогноз та анонс на матч Чемпіоншипу
Getty Images/Global Images Ukraine

14 лютого на «Керроу Роуд» пройде матч 32-го туру Чемпіоншипу Англії, в якому «Норвіч» зустрінеться з «Халлом». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Норвіч

Команда має статус «футбольного ліфта» між дивізіонами. Минулого сезону намагалися позбавитися цього реноме на піку, під час чергового підйому до Прем'єр-Ліги. І навіть під час розіграшу позбулися багаторічного наставника, Даніеля Фарке. Не допомогло, все закінчилося черговим вильотом, з останнього місця. А ось зараз «канарки» справді відступили від традиції, але в негативному плані. Раніше вони домінували у Чемпіоншипі, а зараз бовтаються у середині таблиці. Щоб це виправити, покликали у січні нового менеджера, пам'ятного за «Хаддерсфілдом» Девіда Вагнера. Також було підписано низку новачків, у тому числі орендували у «Арсеналу» Маркіньоса. У «Престона» та «Ковентрі» вигравали, причому забиваючи по 4 голи. Але потім був прийом «Бернлі», і 0:3 від лідера. «Брістоль Сіті» забив лише 1 м'яч, але і його вистачило для перемоги.

Халл

Клуб пам'ятний виступами у Прем'єр-Лізі. Але варто пам'ятати, що тільки в 2021 році він повернувся після перебування в Лізі 1. І, за великим рахунком, зараз було важливо забезпечити невиліт назад, в 3-й дивізіон. Упродовж минулого розіграшу нові власники з Туреччини покликали Арвеладзе, і той виграв боротьбу за виживання. У підсумку в Чемпіоншипі новачок зміг посісти 19-те місце. Але після важкого старту Шота було звільнено. Спочатку Ліам Росеньйор, у недавньому минулому футболіст, був лише «часником». Втім, його поки що не змінюють, і це логічно: він добре справляється. Без спадів не обходиться, але січень вдалося закінчити розгромом КПР, а лютий розпочати мінімальною перемогою над «Кардіффом» Та й на полі «Стока» поповнили скарбничку, видавши 0:0.

Статистика особистих зустрічей

У 5 останніх поєдинках «Норвіч» виграв лише одного разу. Знову зустрівшись із «Халлом», після паузи в кілька років, «канарки» програли на полі «тигрів» 1:2.

Прогноз

Букмекерські контори розглядають фаворитом «Норвіч». Але гостей явно недооцінюють – варто використовувати ставку на «Халл» при форі «+1 гол» з коефіцієнтом – 1,65 за Parimatch.

Parimatch
  • 1.75
  • 3.84
  • 4.62
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах
Футбол | 02 травня 2024, 06:20 7
Турнірна таблиця УПЛ після перемог Шахтаря та Динамо у перенесених матчах

Між Шахтарем та Динамо зберігся інтервал у 4 очки за 4 тури до фінішу

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.