Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 14 лютого 2023, 01:12
1362
0

Сампдорія – Інтер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 13 лютого о 21:45 за Києвом

| Оновлено 14 лютого 2023, 01:12
1362
0
Сампдорія – Інтер. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 лютого на «Луїджі Ферраріс» пройде матч 22-го туру Серії А, в якому «Сампдорія» зустрінеться з «Інтером». Старт поєдинку заплановано на 20:45 за європейським часом.

Сампдорія

Клуб не просто йде на виліт - вже, схоже, ніхто не сумнівається, що він вирушить до Серії В. Але можна ще й антирекорди Кальчо оновити. Вже зрозуміло, що нічого до ладу не виправило запрошення до Генуї Станковича. Так, Деян починав відносно непогано. І після затяжної перерви «Самп» зміг виграти на виїзді, перемігши потенційного конкурента, «Сассуоло». Але після цього не було ні голів, ні очок. У кубку програли нестабільній «Фіорентині», поступившись 0:1 у Флоренції. Але й у Серії А були «сухі» поразки не лише «Наполі» та «Аталанті», а й скромнішими, «Емполі» та «Удінезе», нехай і по 0:1. З «Монцею», з одного боку, цю серію перервали. Але, двічі ведучи в рахунку після голів Габб'ядіні, зрештою закінчили 2:2, причому останній м'яч пропустили на 9-й доданій хвилині.

Інтер

Команда не може повторити успіху часів Антоніо Конте. Але при цьому робота Сімоне Індзагі, з урахуванням реалій, насамперед фінансових, має оцінюватися максимально високо. «Чорно-сині» як минулого, так і нинішнього сезону змогли взяти Суперкубок (причому розгромивши 3:0 сусідній «Мілан»!) і пройшли до плей-оф Ліги чемпіонів (для чого потрібно було стати сильнішими за «Барселону» у групі) . Крім того, триває боротьба за захист титулу Коппа Італія, де «нерадзуррі» вже пробилися до півфіналу. При цьому вийшло знову, як і в 2021/2022, клуб іде 2-м у турнірній таблиці - вище лише неймовірний «Наполі». Був неприємний відрізок, з чотирма поразками у 6 турах, починаючи з кінця літа. Але після цього лише тричі губилися очки у Кальчо. І виграли тричі у 4 крайніх поєдинках. У тому числі були 1:0 у черговому дербі проти «россонері».

Статистика особистих зустрічей

У «Інтера» взято 10 очок у 4-х останніх очних поєдинках. У тому числі, він розгромив «Сампдорію» восени 3:0.

Прогноз

Букмекерські контори не чекають тут серйозної боротьби. Варто поставити на «Інтер», обмежившись форою «-1 гол» з коефіцієнтом - 1,72 за Parimatch.

Parimatch
  • 7.70
  • 4.74
  • 1.48
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.