Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 13 лютого 2023, 21:47
3204
4

Ліверпуль – Евертон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 13 лютого о 22:00 за Києвом

| Оновлено 13 лютого 2023, 21:47
3204
4
Ліверпуль – Евертон. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

13 лютого на «Енфілді» пройде матч 23-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Евертоном». Старт поєдинку заплановано на 21:00 за європейським часом.

Ліверпуль

Команда зараз виглядає відверто жахливо. Має рацію Аліссон, який відмовився обговорювати шанси пробитися в топ-4 і зберегти перепустку до Ліги чемпіонів - «червоним» би наступний поєдинок, для початку, виграти. Востаннє перемогти вийшло «Вулверхемптон», і то у переграванні, 1:0, після скандальної нічиєї у попередньому поєдинку. "Вовки" взяли переконливий реванш у Прем'єр-Лізі, розбивши фаворита 3:0. Причому вже на 12-й хвилині там Аліссону забили двічі! Зараз у чемпіонаті у підопічних Клоппа 1 очко у 4-х турах – завдяки нульовій нічиїй проти іншого кризового гранда, «Челсі». До цього були також поєдинки, де «мерсисайдці» отримували по 3 м'ячі у свої ворота, з «Брентфордом» та «Брайтоном». У результаті «Ліверпуль» впав у самий низ першої десятки, а 2023-го року в АПЛ у нього абсолютно найгірші результати.

Евертон

Клуб знову, як і торік, намагається вирішити свої проблеми за рахунок зміни наставника. Френк Лампард впорався з першим завданням, вивівши з кризи за Бенітеса і не допустивши падіння в Чемпіоншип. Але в новому розіграші в англійця виходило щось тільки на старті, а потім «сині» пішли в затяжну кризу. Проте, «Лемпсу» давали шанси і чекали проблеми, звільнивши лише після 0:2 із прямим конкурентом, «Вест Хемом». Проект очолив досвідченіший фахівець, Шон Дайш, пам'ятний по роботі з «Бернлі». Він прийняв команду, що взяла лише 1 очко у 7 крайніх турах – причому за рахунок сенсаційної нічиєї з «Манчестер Сіті». Ще й з молодим лідером, що пішов, Гордоном. І відразу ж клуб видав із новим менеджером сенсаційний успіх. Аутсайдер за рахунок єдиного голу Тарковськи обіграв беззаперечного лідера, «Арсенал»! Це точно підніме настрій та додасть впевненості у собі.

Статистика особистих зустрічей

Це дербі, яке вважається однією з найважливіших у країні. Минулого сезону «Ліверпуль» виграв обидва поєдинки. Але восени все закінчилося нульовою нічиєю.

Прогноз

Букмекерські контори все ще вірять у «Ліверпуль». Але із нинішнім сусідом «Евертон» може боротися. Ставимо на гостей при форі +1 гол з коефіцієнтом - 2,06 по Parimatch.

Parimatch
  • 1.57
  • 4.54
  • 6.25
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун
Футбол | 04 травня 2024, 00:12 5
Евертон без Миколенка розійшовся миром із командою Лутон Таун

У ірисок забив Домінік Калверт-Льюїн, на що відповів Елайджа Адебайо

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
пролетели безвольно.
хотя если бы забил Тарковски, все могло пойти по другому сценарию
donnerwetter
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил