Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Теніс в Україні
|
21397
14

Стаховський розповів, що розлучається з дружиною-росіянкою

Причиною цього стала російсько-українська війна

Стаховський розповів, що розлучається з дружиною-росіянкою
Інстаграм Сергія Стаховського

Колишній український тенісист Сергій Стаховський розповів, що розлучається із дружиною через російсько-українську війну.

– Я досить одинока людина. Мені зручно одному. Під час перших місяців війни спілкувався більше із сім'єю, бо я був у Києві, а вони у Білогородці.

Спілкувався з дітьми, з дружиною, бо тоді ще намагався якимось чином усе владнати, що тут такий п****** коїться, перепрошую за таке слово. А те, що вони там живуть у якомусь нормальному середовищі, не означає, що все так виглядає в Україні. Тому що в Україні зовсім інакше тут люди втрачають дітей, батьків, сім'ї.

– Твоя дружина із Сибіру?
– Так, Кемерово.

– Ви розійшлися на тлі того, що ти пішов воювати?
– Так. Війна прискорила це. Вона прискорила процеси порозуміння. Показала біле та чорне. Тут чи ти живий, чи ти мертвий. Або ще буває поранений. Тут немає такого, що можна зробити якусь політику, якимось чином домовитись. Все дуже просто і дуже страшно інколи.

– Не шкодуєш про таке рішення?
– Шкодую про дітей. Я все життя був упевнений, що ніколи такого вчинку не вчиню. Тут мені з якогось боку соромно, бо це буде найбільший удар для моїх дітей, – сказав Стаховський.

Зазначимо, що Стаховський нині служить у лавах Нацгвардії. Сергій Стаховський та Анфіса Булгакова одружилися у вересні 2011 року. У них троє дітей: дочка Таїсія та сини Никифор та Алекс.

Оцініть матеріал
(207)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Металіст 1925 – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 04 травня 2024, 07:00 1
Металіст 1925 – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Нинішня команда Віктора Скрипника зіграє з попередньою, якою він керував у першому колі

Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024
Футбол | 03 травня 2024, 19:12 8
Стала відома сума преміальних для збірної України за вихід на Євро-2024

Національна збірна України не буде обділена бонусами

Коментарі 14
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vitaly H
Боже, які тупі коментарі. Москалі та невігласи. Честь і хвала патріоту  України -Стаховському.  
AndiM
Ти диви скільки під цією новиною коментарів козлоу₴бків. А чого це ви пір'я підняли свинособаки? Кацапська прошмандовка підтримала війну і вбивство українців і втекла в козлостан. Що він повинен зберігати ви амьоби бл козломорді? І навчіться вашу козлячу матір вже нарешті користуватись гуглоперекладачем. І вчіть гімн України мерзотники, тоді може у вас буде шанс залишитися живими.
Злий Глобинець
Взагалі вчинив правильно, але є одне "але". За 11 років подружнього життя можна було б і перевиховати московитку. Ведмедів на велосипедах вчать їздити, а тут все-таки хомо сапієнс. Підозрюю, що до початку повномасштабної війни Стаховський не надто переймався патріотичним вихованням всередині родини. І ось коли воно раптом все і вилізло.
Gargantua
жена его родом из РФ но давно живет в Венгрии и имеет венгерское гражданство. Там же жил и Стаховский.
Так что политику тут скорее он приплел для красоты сюжета.
der_MaiStier
У цій ситуації є питання і до самого Стаховського. Судячи з нинішньої поведінки кацапки, вона мала би проявити своє ватне рило ще у 2014. Чому Сергій не дав їй копняка під сраку і не вислав на улус з новонародженою донькою ще тоді ? Думав перевиховати ватну худобу ? А потім вони ще і двох синів народили
Billy Bons
Не розумію, навіщо дружині, яка з трьома дітьми вдома, а ти на фронті, доказувати який там п.....ц?!
Борис Велев
Увы....если  у  Сергея не  хватило  характера   склонить  чашу  в  сторону  адекватности  и  сберечь  семью, это  не  прибавляет ему патриотизма.  Супруга,  паспорт  росии,  не  сегодня  получила,  а  он  зная,  ничего  не  предпринял  для  того,  чтобы  семья  была  в  безопасности  ( страны Европы), и не  мог  гарантировать  это  в  Украине.   Слабак.... 
1812
В спорте нулевой, семьянин никакущий,остаётся в жизни только на язык болтливый надеяться,но вот вопрос,как надолго хватит